Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Plaza Karlstad ,  Sverige

Se alle hotell i Karlstad, Sverige

Clarion Collection® Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Plaza, et moderne fullservicehotell sentralt i Karlstad. Et perfekt sted å møtes, hvor et engasjert personale har service i fokus. 139 hotellrom, 9 møterom og relaxavdeling.

Clarion Collection® Hotel Plaza 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vil du ha litt ekstra luksus og armslag, eller et besøk litt utenom det vanlige? Oppgrader til en av våre fine suiter.

Juniorsuiter

På Clarion Collection Hotel Plaza er det to juniorsuiter, som består av et stort rom med opphøyd sovealkove. På rommet finner du en sofagruppe, spisebord, og en stor LCD-tv. Her er det også mulighet for ekstrasenger. Badet har stort badekar, morgenkåper og tøfler. Book en juniorsuite gjennom å kontakte oss på telefon eller e-post.

Dobbelsuite

For deg som har lyst på noe ekstra tilbyr vi tre fine dobbeltsuiter. Her har du godt med plass, både når du reiser privat og med jobb. Hver suite består av en stue med sofagruppe og spisebord, og et separat soverom. Det er morgenkåpe og tøfler på alle rom, i tillegg til vannkoker med kaffe og te. På badet er det dobbel dusj.

Booke suite

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 54 10 02 00 eller via cc.plazakarlstad@strawberry.se

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.