Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Drott Karlstad ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Drott

Karlstad,  Sverige

Clarion Collection Hotel Drott er et deilig hotell i Karlstad sentrum. Hotellets populære Drott Bar er et naturlig møtested for både lokale og tilreisende. Hver dag er frokost, Fika og kveldsmat inkludert.

Clarion Collection® Hotel Drott 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,0
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Drott

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Clarion Collection Hotel Drott sitter Karlstads historie og kultur i veggene. Hotellets unike jugendstil reflekteres både i interiøret og atmosfæren preget av rom med tre meter takhøyde. Får du lyst på en drink på kvelden kan du nyte den i hotellets populære Drott Bar.

Midt i Karlstad sentrum

Hotellet ligger i sentrum av Karlstad, bare 50 meter fra sentralstasjonen. Rundt hjørnet finner du byens varierte utvalg av restauranter, butikker og kjøpesentre. Du finner også Karlstads mange attraksjoner i nærheten, som Karlstads Teater, Nøjesfabriken, Karlstad CCC, Löfbergs Lila Arena og Sandgrundsudden med fin natur og Lars Lerin-museét.

Kveldsmat inkludert - hver dag

I tillegg til at frokosten selvsagt er inkludert hver dag, har vi lyst å gjøre det enkelt for deg. Hos oss får du både Fika på ettermiddagen og kveldsmat med salat og varmrett på kvelden. Les mer om måltidene under Servicetilbud. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter. 

Restaurant og bar på hotellet

Hotellet har en koselig restaurant og bar som heter Drott Bar. Den er en populær møteplass både for våre gjester og for lokalbefolkningen. Her kan du ha enkle forretningsmøter i vakre omgivelser eller avslutte dagen med en god drink. Lokalene passer godt for både formelle forretningsmøter og uformelle sammenkomster.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har tre konferanserom med plass til 55 personer. Les mer om våre møterom her .

Relaxhjørne

Hotellets relaxavdeling byr på en avslappende atmosfære med komfortable møbler. Her finner du boblebad, badstue og eget rom for avkobling og sosialt samvær. Her kan du forsyne deg med forfriskende drikker rett fra kjøleskapet.

Kontakt

  • Järnvägsgatan 1 65225 Karlstad , Sverige

Finne frem til hotellet

Buss

Karlstad Centralstation

Tog

Karlstad Centralstation

Fra Karlstad Flyplass

Buss till Karlstad centralstation

Taxi

Taxi Kurir +46 54 150 200

Om Clarion Collection Hotel Drott

Antall rom

85 rom - 135 sengeplasser

Antall møterom

3 stk - Opptil 55 personer

Avstand til flyplassen

Karlstad Flyplass 20 km, ca 30 min

Avstand kollektivtrafikk

Karlstad centralstation: 50 m

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.