Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Bilan Karlstad ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Bilan

Karlstad,  Sverige

Clarion Collection Hotel Bilan ligger i Värmlands gamle kretsfengsel. Her bor du midt i Karlstad med alle byens fasiliteter rundt hjørnet. Vi tilbyr kostnadsfri parkering utenfor hotellet, med et begrenset antall plasser.

Clarion Collection® Hotel Bilan 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Bilan

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Collection Hotel Bilan er et vakkert hotell i Karlstad omgitt av byens rike historie. Bygget hotellet ligger i er det gamle kretsfengselet i Karlstad, som er et av de mest kjente minnesmerkene i regionen. Vi kan tilby ett begrenset antall gratis parkeringer utenfor hotellet, og hver dag serveres både fika og kveldsmat til alle våre gjester.

Fra midten av august 2023 og en stund fremover vil Karlstad kommune gjennomføre ombygging av gater med mer i nærområdet. Det blir utrolig bra når det er klart, men med jevne mellomrom betyr det at våre bilbårne gjester må ta andre veier enn vanlig for å komme frem til hotellet. Vi håper selvsagt at dette ikke vil skape store problemer for dere som kommer med bil.

Midt i sentrum

Clarion Collection Hotel Bilan ligger nær Karlstads sentrale shoppingområde. En kort gåtur tar deg til Stora Torget og dets nærliggende butikker og restauranter. Severdigheter som Karlstad CCC og Nöjesfabriken ligger i behagelig avstand til hotellet, ca 2-5 minutters gangavstand.

Kveldsmat og fika er alltid inkludert

På Clarion Collection Hotel Bilan vil vi gjøre det enkelt for deg, derfor serverer vi hver dag et lettere måltid på kvelden og Afternoon Sweets på ettermiddagen. Som gjest inngår alltid dette når du bor hos oss. Les mer og se serveringstider under Servicetilbud.

Møterom

Arranger konferanse på Clarion Collection Hotel Bilan! Vi tilbyr et unikt konferaneslokale for opptil 10 deltagere i Lilla museet der dere sitter i hjertet av alle hotellets historierLes mer om våre møterom her.

Badstue og treningsrom

Koble av og slapp av for et øyeblikk i vår badstue, eller ta en økt i treningsrommet vårt. Ønsker du en større utfordring samarbeider vi også med eksterne treningssentre, spør gjerne resepsjonen for mer informasjon.

Fra kretsfengsel til hotell

Clarion Collection Hotel Bilan har en lang og spennende historie. Bygningen ble bygget på midten av 1800 - tallet og ble benyttet som fengsel frem til 1968. Her har flere av Sveriges mest beryktede fanger bodd, blant dem Gustaf Raskenstam. Raskenstam var kanskje den mest kjente beboeren, og var beryktet for å ha svindlet penger fra et 100talls kvinner. På tross av de metertykke veggene skjedde det en hel del rømninger herfra. Den vanligste metoden var med hjelp av fil og laken som ble knytt sammen.

Spill golf i Karlstad

Karlstad byr på en levende golfkultur. Vi samarbeider med flere av Karlstads beste golfbaner som Karlstad GK, Hammarö GK, Kils GK og Billeruds GK for å kunne tilby golfpakker for våre gjester.

Kontakt

  • Karlbergsgatan 3 65224 Karlstad , Sverige

Finne frem til hotellet

Buss

Karlstad Centralstation, 5 min gange

Tog

Karlstad Centralstation, 5 min gange

Fra flyplassen

Flybuss fra Karlstad Flyplass

Taxi

Taxikuriri tlf +46 54 15 02 00

Om Clarion Collection Hotel Bilan

Antall rom

73 rom - 132 sengeplasser

Antall møterom

1 stk - Fra 10 til 10 personer 

Avstand til flyplassen

Karlstad Flyplass 20 km, ca 30 min

Avstand lokaltrafikk

Karlstad sentralstasjon: 5 min gange

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.005 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.