Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Carlscrona Karlskrona ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Carlscrona

Karlskrona,  Sverige

Clarion Collection Hotel Carlscrona ligger ved Karlskronas vakre skjærgård. Hotellet har gangavstand til alt fra flybuss og togstasjon til shopping. Hver dag serverer vi både frokost, fika og kveldsmat. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Carlscrona 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,1
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Carlscrona

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Clarion Collection Hotel Carlscrona bor du på et hyggelig hotell preget av byens maritime historie. Hotellets arkitektur viser både til moderne og eldre stilarter. Hver dag serverer vi både frokost, fika og kveldsmat.

Gammelt pakkhus med uteservering

Hotellets lekre glassfasade gjør hotellet til et landemerke i byen. I hotellets bakgård finner du uteservering med en tilhørende hage. Restaurantbygningen er et gammelt pakkhus som på 1800-tallet ble oppført som lagerbygning for de lokale handelsmennene. Hotellbygningen etterligner de magasinlokalene som lå på Skeppsbrokajen på 1700-tallet.

Fika og kveldsmat inkludert

På Clarion Collection Hotel Carlscrona får du selvsagt frokost hver morgen. I tillegg liker vi å gjøre det enkelt for våre gjester. Hver dag setter vi derfor frem fika på ettermiddagen, og kveldsmat med både salat og varmrett på kvelden. Måltidene, som er uten ekstra kostnad, kan du lese mer om herHotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en drink og småretter.

Beliggenhet

Karlskrona er en havneby med lang og spennende historie. Siden 1998 er byen oppført på UNESCOs verdensarvsliste. Hotellet ligger vakkert til ved havet og Skeppsbrokajen sentralt i Karlskrona. Det er gangavstand fra hotellet til Karlskrona jernbanestasjon og flybussene. Det er mye å se og gjøre i områdene rundt hotellet. Spør oss gjerne om tips når du besøker oss!

Hotellrommene

Hos oss bor du komfortabelt i vakkert innredede rom midt i Karlskrona. Innredningen er preget av naturtoner, designmøbler og fargesterkt tilbehør. Rommene er inspirert av Karlskrona, med bilder av byens grunnlegger og detaljer fra byens handelshistorie.

Relax og treningsrom

I vår relax- og fitnessetasje venter en avslappet atmosfære med badstue, relaxområder og et mindre treningsrom. Her er det plass til både avslapping og sosialt samvær.

Konfereansemuligheter

Er du ute etter "det lille ekstra" på din konferanse? Ikke gå glipp av konferanselokalet Jarramas, et kreativt møterom med hjemmefølelsen. Vi har plass for opp til 24 personer. Les mer om om konferanse hos oss.

Kontakt

  • Skeppsbrokajen 37133 Karlskrona , Sverige

Finne frem til hotellet

Buss/tog 

Buss/tog til Karlskrona Centralstation.

Fra Swedavia AB Ronneby Flyplass

Flybuss til Centrum Kronan. 

Taxi

Vi anbefaler Karlskrona Taxi AB, telefon +46 455 191 00

Om Clarion Collection Hotel Carlscrona

Antall rom

82 rom -  158 sengeplasser

Antall møterom

2 stk - kapasitet for opp til 16 personer

Avstand til flyplassen

Swedavia AB Ronneby Flyplass 35 km, ca 40 min

Avstand lokaltrafikk

Karlskrona C: 450 meter

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.