Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Victoria Jönköping ,  Sverige

 • Sitteområde i restaurant courtyard ved Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
 • Sitteområdet i restaurant courtyard og bar ved Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
 • Restaurant med bord og stoler med champagne og menu ved Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
 • Dobbeltrom Standard bad med vask ved Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
 • Standard dobbeltrom med stoler ved Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
 • Suite med skrivebord foran vinduet ved Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
 • Gang med rødt teppe ved Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping

Clarion Collection® Hotel Victoria

Jönköping,  Sverige

Clarion Collection Hotel Victoria ønsker deg velkommen til en unik perle i sentrale Jönköping. Du finner oss bare en kort gåtur fra sentralstasjonen. Hver dag er frokost, fika og kveldsmat inkludert i romprisen.

Clarion Collection® Hotel Victoria 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Victoria

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

 • Ferskt brød står alltid fremme under frokosten hos Clarion Hotel

Frokost

Is there a better way to start your day? Nyt en herlig frokost med mange økologiske produkter. Egg, frukt og grønt, appelsinjuice, frokostblandinger, brødmat og masse godt pålegg – velg og vrak blant dine favoritter.

Frokost serveres:

Mandag - fredag 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag 07.00 - 10.00

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

 • Parkeringsmuligheter hos Clarion Hotel

Parkering

Også bilen er velkommen hos oss. Det finnes innendørs garasje tilknyttet hotellet som koster fra 215 SEK/døgn. I tillegg finnes det kommunal parkering utenfor hotellet.

 • Hver dag kan du spise deilig bakverk til kaffen hos Clarion Collection

Fika

Fika er et konsept og nesten et must i skandinavisk kultur. Å ta seg tid til å sette seg ned med venner og kollegaer med en kopp kaffe/te og kake.

Fika serveres:

Alle dager kl.15.00 - 17.00

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

 • Hver kveld serveres det gratis Evening Meal hos Clarion Collection

Kveldsmat

Om du har lyst på noe å spise finner du alltid noe hos oss. Menyen varierer fra dag til dag. Mandag til lørdag serveres varmrett, søndag til torsdag er det suppe og hver dag er det salat til maten. Håper det smaker!

Kveldsmat serveres:

Søndag - torsdag: 18.00 - 20.00
Fredag - lørdag: 18.00 - 20.00

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Møterom

Need some inspiration? Rom for utfordringer, samarbeid og løsninger finner du hos oss. Bestill ett av våre konferanserom i dag og la idéene strømme på! Vi har tre konferanselokaler med kapasitet for 8-60 personer og med komplett konferanseservice i en vakker bygning midt i Jønkøping.

Bestille konferanse

Du er varmt velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og for å booke ditt møte eller konferanse via 
e-post cc.victoria@strawberry.se eller på telefon +46 36 71 28 00. 

 • Trening hos Clarion Hotel

Treningsrom

Vi har blant annet frie vekter, tredemøller og yogamatter. Om du heller vil ut på løpetur har vi tips til deg i resepsjonen – bare spør.

Åpningstider

Kl. 06.00 - 22.00

Relax

Relax hos oss betyr egentid. Eller tid sammen – du velger. Kom innom vår relaxavdeling for hvilepuls og ny energi. Det finnes en felles badstu i 2. etasje, og en badstu kun for damer i 3. etasje i damegarderoben. Badstuen settes i gang av resepsjonen, gi beskjed minst 30 minutter før for en behagelig temperatur.

Åpningstider

Alle dager: 06.00 - 22.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider under sommerperioden og storhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

 • Rom for deg med kjæledyr hos Clarion Hotel

Our furry friends

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

 • Wifi hos Clarion Hotel

Wifi

Hos oss er det Wifi på hele huset – i alle rom, på alle toaletter og i alle garderober. Sett deg hvor du vil og surf så lenge du orker – it`s free! Påloggingsinformasjon får du i resepsjonen.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.