Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

Se alle hotell i Haninge, Sverige
  • Superior dobbeltrom med dobbeltseng, sofa, gul vegg og sitteområde på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dobbeltrom med dobbeltseng med puter og teppe på Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Quality Hotel™ Winn, Haninge er Sveriges mest tilpassede hotell. 20 min sør for Stockholm med 126 totalrenoverte rom og 15 nye konferanselokaler - et konferansehotell tilpasset alle.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Winn, Haninge

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Uansett om du er rullestolbruker, har nedsatt syn eller hørsel eller har allergier skal du få et hyggelig opphold hos oss. Med gjennomgående funksjonelt design er Quality Hotell Winn, Haninge tilgjengelig for alle, fra ankomst til avreise.

Tilgjengelighetstilpassede lokaler og hotellrom for funksjonsnedsatte

Allerede ved innsjekk møtes du av en resepsjonsdisk med en lavere seksjon og krykkeholder. Her kan du sette deg ned på en stol om du må vente. I lobbyen finnes flere brettspill som er tilpasset for ulike funksjonsnedsettelser - disse er det bare å låne. Også restaurantbaren har en lavere del, og i møterommet finnes lave eller ingen dørterskler. Om du trenger hotellrom som er tilpasset dine behov har vi 12 rom som er fullt tilpasset funksjonsnedsettelser samt 11 rom uten dørterskler og dusjvegger.

For gjester med nedsatt syn 

På hotellet er det et talende taktilt ledefelt via en app (Tactile Flooring by Matting) som leder til resepsjonen, restauranten og heiser. Førerhunder er selvfølgelig hjertelig velkommen – de får eget teppe og vannskål på rommet. 

I restauranten tilbyr vi innleste menyer du kan få opplest via telefonen ved å bruke en QR-kode for å få tilgang til programmet Blipsay. Det er også tre hotellrom er helt tilpasset for gjester med synsnedsettelse.

For gjester med nedsatt hørsel

I resepsjonen finnes hørselsforsterkere og vibrerende vekkerklokker som vekker deg ved brannalarm. Bare spør, så får du låne disse. Om du er her på møte eller konferanse finnes faste teleslynger installert i våre største møterom. Ellers finnes en bærbar hørselslynge som kan installeres ved behov. Vi har også tre hotellrom som er tilpasset for personer med nedsatt hørsel, hvor blitslys er installert.

Allergier

Allergisk? Gluten- og laktosefrie produkter finnes alltid på forespørsel, og i kjøkkenet tilbereder våre kokker god allergitilpasset mat for de som behøver det. Vi bruker dessuten bare parfymefrie vaskemiddel på hotellet.  

Våre tilgjengelighetstilpassede hotellrom

12 fullt tilgjengelighetstilpassede rom 

1 fullt tilgjengelighetstilpasset suite

11 rom for rullestolbrukere 

3 rom for gjester med nedsatt syn

3 rom for gjester med nedsatt hørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.