Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotell Mårtenson Halmstad ,  Sverige

Hotell Mårtenson

Halmstad,  Sverige

Velkommen til Hotell Mårtenson! Hotellet med førsteklasses service som nylig er renovert. Takbar, bistro, treningsrom, konferanserom, co-working-område, kafé og blomsterbutikk er bare en del av alt hotellet har å tilby.

Hotell Mårtenson 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Hotel Mårtenson åpnet igjen dørene i mai 2021 etter en omfattende renovering. Et moderne hotell der det moderne forenes med detaljer fra 1920-tallet. Her blir du ønsket velkommen hver dag av Gretas blomster, en fargerik og vakker blomsterbutikk!

Resepsjon + kafé

I resepsjonen finner du en herlig kafé. I tillegg til at du kan sjekke inn og ut, serveres også frokost, lunsj, middag og alt i mellom. Vil du sove lenge? Da kan du nyte en sen frokost i kafeen, om den vanlige frokosten er avsluttet for dagen.

Franz Bistro og Gretas Tak

Gå ikke glipp av hotellets koselige restaurant ved navn Franz Bistro. Her kan du nyte klassiske retter med moderne vri. Gretas Tak er hotellets takbar som har åpent gjennom de varme månedene. Fra takbaren har du en magisk utsikt over Halmstad og elven Nissan. Du kan leie takbaren for private arrangement. Er dette kanskje stedet for din neste bursdagsfest?

Konferanserom og co-working-område

Planlegg neste konferanse, møte eller event på Hotell Mårtenson. Velg mellom 4 ulike konferanserom, eller book alle sammen! Det går også an å leie konferanserom og bruke det som chambre separee til neste middag. Hotell Mårtenson har et større område for co-working. Her kan du som har dagsbillett eller et medlemskap sitte og jobbe alene eller sammen med dine kollegaer. Vi har et åpent kontorlandskap, men det går også å booke et eget rom. Hver dag er det inkludert frukt, vann, kaffe, te, bruk av printer og selvfølgelig raskt og trådløst wifi. På mandager er hotellets magiske frokost inkludert.

Gretas blomster

Det går ikke an å få en bedre velkomst enn hos Hotell Mårtenson. Vakre og velduftende buketter i magiske farger i en fantastisk blomsterbutikk. Perfekt! Det er bare å kjøpe med seg en bukett på vei hjem etter en helaften i baren.

Kontakt

  • Storgatan 52 30243 Halmstad , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss & tog

Hallandstrafiken bussholdeplass: 250 m fra hotellet
Halmstad Centralstation: 1 km fra hotellet

Flyplass

4 km, ca 11 minuter med bil, til Halmstad Flygplats

Taxi

Taxi Halmstad: 035-202 21 57

Om Hotell Mårtenson

Antall rom

137 hotellrom

Antal konferanserom

4 konferanserom

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.