Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ 11 Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ 11

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 og Eriksbergshallen ligger vakkert til ved Gøteborgs havn, med utsikt over vannet. Her finnes alle event- og konferansemuligheter. Hotellet preges av arkitektur, spennende kunst og skandinavisk design.

Quality Hotel™ 11 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Rett ved Eriksbergs gamle verft, med utsikt mot Göteborgs havneløp, ligger Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen. Her bor du i rolige omgivelser med fine gangstier langs kaien. Byfergen Älvsnabben stopper rett utenfor hotellet og tar deg kjapt og enkelt til bypulsen, fornøyelsene og shoppingen. På Quality Hotel 11 & Eriksberghallen får du et unikt miljø som passer like bra for effektive møter som hyggelige helger!

Beliggenhet

Hotellets beliggenhet med kort avstand til Gøteborgs varierte kultur- og underholdningstilbud er perfekt for både konferanse- og feriegjester. Quality Hotel 11 ligger ved den stille og fredfulle Eriksbergshavnen, hvor du kan spasere langs bryggekanten og se på Gøteborgs maritime arkitektur. Her kan du lese mer om Göteborg.

Konferanse

Hotellets konferanseavdeling med 13 fleksible møte- og konferanserom er skapt for effektive og kreative konferanser. Hos oss finner du alt fra elegante rom for styremøter, til den store teatersalen med plass til 200 personer. For store events og andre spektakulære arrangement anbefaler vi Eriksberghallen, som en gang var verdens største motorfabrikk. Med kapasitet for opptil 2000 personer, og vårt mantra om at det kun er fantasien som setter grenser, tør vi love en opplevelse utenom det vanlige.

Mat og drikke

Restaurang Kök & Bar 67 finner du i 6. og 7. etasje, Her kan du  hittar du på våning 6 och 7. Her kan du nyte fristende opplevelser for alle sanser. Du får en fantastisk opplevelse med magisk utsikt over Göta Älv og Gøteborg. For å bestille bord klikk her.

TeaterBistron er vårt nyeste tilskudd, som du finner på bakkenivå. Her byr vi på klassiske retter som cæsarsalat, hamburgere, er vårt nyeste tilskudd, fish n chips, pasta, med mer. I helgene har vi også åpen kafé for de som bare ønsker å nyte en god cappuccino med et bakverk i fred og ro. Vi har også lekerom og brettspill.

Lunsj serveres i Eriksbergshallen mandag - fredag. Vi serverer klassisk husmannskost, stor salatbuffet og alltid noe godt til kaffen.

Wellness

Du er hjertelig velkommen til å trene på vår wellnessavdeling med fantastisk utsikt! Slapp av i badstuen, eller senk pulsen i vårt populære boblebad (et stille utendørsbasseng med plass til ca. 8 personer) og nyt utsikten fra 9. etasje. Ønsker du litt ekstra luksus i hverdagen, går det an å kjøpe noe leskende godt fra Lounge 24 eller Kök & Bar 67.

Kontakt

  • Telefon: +46 31 779 11 11
  • Faks: +46 31 779 11 10
  • E-post: q.11@strawberry.se
  • Org. nr: 556554-5661
  • Maskingatan 11 41764 Gøteborg , Sverige

Finne frem til hotellet

Med tog

Tog til Gøteborgs sentralstasjon,
bytt her til buss eller taxi.

Med buss

Buss 16 fra Gøteborgs sentralstasjon,
retning Ecketrägaten.
Holdeplass Eriksbergstorget

Fra Göteborg Landvetter Airport

Flybuss fra Landvetter flyplass Gøteborg til Gøteborg sentrum,
bytt her til buss eller taxi.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg eller Taxi Kurir.

Om Quality Hotel 11

Antall hotellrom

259 rom - 514 senger

Antall konferanselokaler

14 stk - makskapasitet 2000 personer

Avstand Gøteborg Landvetter flyplass

30 km, ca 25 min med bil

Avstand Göteborg Centralstation

6,4 km, ca 10 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Eriksbergstorget: ca 50 m

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.