Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ 11 Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ 11

Gøteborg,  Sverige

Quality Hotel 11 og Eriksbergshallen ligger vakkert til ved Gøteborgs havn, med utsikt over vannet. Her finnes alle event- og konferansemuligheter. Hotellet preges av arkitektur, spennende kunst og skandinavisk design.

Quality Hotel™ 11 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Rett ved Eriksbergs gamle verft, med utsikt mot Göteborgs havneløp, ligger Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen. Her bor du i rolige omgivelser med fine gangstier langs kaien. Byfergen Älvsnabben stopper rett utenfor hotellet og tar deg kjapt og enkelt til bypulsen, fornøyelsene og shoppingen. På Quality Hotel 11 & Eriksberghallen får du et unikt miljø som passer like bra for effektive møter som hyggelige helger!

Beliggenhet

Hotellets beliggenhet med kort avstand til Gøteborgs varierte kultur- og underholdningstilbud er perfekt for både konferanse- og feriegjester. Quality Hotel 11 ligger ved den stille og fredfulle Eriksbergshavnen, hvor du kan spasere langs bryggekanten og se på Gøteborgs maritime arkitektur. Her kan du lese mer om Göteborg.

Konferanse

Hotellets konferanseavdeling med 13 fleksible møte- og konferanserom er skapt for effektive og kreative konferanser. Hos oss finner du alt fra elegante rom for styremøter, til den store teatersalen med plass til 200 personer. For store events og andre spektakulære arrangement anbefaler vi Eriksberghallen, som en gang var verdens største motorfabrikk. Med kapasitet for opptil 2000 personer, og vårt mantra om at det kun er fantasien som setter grenser, tør vi love en opplevelse utenom det vanlige.

The Social Bar & Bistro

I hotellets restaurant, The Social Bar & Bistro, serveres klassiske bistroretter med moderne smaker. Restauranten ligger i første etasje ved kaien i Eriksberg med utsikt over fergene som ankommer Gøteborg. Nyt vellagde retter, noe godt i glasset og en fantastisk utsikt. Velkommen!

Wellness

Du er hjertelig velkommen til å trene på vår wellnessavdeling med fantastisk utsikt! Slapp av i badstuen, eller senk pulsen i vårt populære boblebad (et stille utendørsbasseng med plass til ca. 8 personer) og nyt utsikten fra 9. etasje. Ønsker du litt ekstra luksus i hverdagen, går det an å kjøpe noe leskende godt fra Lounge 24 eller Kök & Bar 67.

Kontakt

  • Telefon: +46 31 779 11 11
  • Faks: +46 31 779 11 10
  • E-post: q.11@strawberry.se
  • Org. nr: 556554-5661
  • Maskingatan 11 41764 Gøteborg , Sverige

Finne frem til hotellet

Med tog

Tog til Gøteborgs sentralstasjon,
bytt her til buss eller taxi.

Med buss

Buss 16 fra Gøteborgs sentralstasjon,
retning Ecketrägaten.
Holdeplass Eriksbergstorget

Fra Göteborg Landvetter Airport

Flybuss fra Landvetter flyplass Gøteborg til Gøteborg sentrum,
bytt her til buss eller taxi.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg eller Taxi Kurir.

Om Quality Hotel 11

Antall hotellrom

259 rom - 514 senger

Antall konferanselokaler

14 stk - makskapasitet 2000 personer

Avstand Gøteborg Landvetter flyplass

30 km, ca 25 min med bil

Avstand Göteborg Centralstation

6,4 km, ca 10 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Eriksbergstorget: ca 50 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.