Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® The Pier Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® The Pier

Gøteborg,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel The Pier - Göteborgs nye hotell med unik beliggenhet på Lindholmen. Oppdag hotellets barer, hvorav ett av dem er på taket, velværeavdeling, konferanselokaler og ikke gå glipp av hotellets kinesiske restaurant Fei!

Clarion Hotel® The Pier 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,8
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® The Pier

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

  • Ferskt brød står alltid fremme under frokosten hos Clarion Hotel

Frokost

Hos oss kan du nyte en stor og herlig frokost hver morgen. Vi har flere økologiske og sunne alternativer. Frokost er selvfølgelig inkludert i romprisen!

Frokosten serveres:

Mandag-fredag: 06:30-09:30
Lørdag-søndag: 07:30-11:00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

  • Parkeringsmuligheter hos Clarion Hotel

Parkering

Bilen din er også velkommen hos oss. Parker i parkeringsgarasjen under hotellet. Det koster 260 SEK/per døgn og betales på plass når du parkerer.

  • Trening hos Clarion Hotel

Treningsrom

I treningsrommet er det treningsmaskiner, tredemøller og garderobe. Vil du heller ut og løpe langs kaia? Da er det bare å ta på seg treningskoene og løpe ut døra!

Self service station

Har du det travelt? Ikke stress! I våre automater kan du sjekke inn, betale og sjekke ut på egenhånd - om du vil. Det skal være enkelt å bo hos oss.

Velvære

Velvære betyr egentid. Eller tid sammen - du velger. Ta en tur innom velværeavdelingen i andre etasje for å slappe av og få ny energi.

Åpningstider kommer.

  • Få klærne dine vasket hos Clarion Hotel

Vaskeservice

Sølte du litt på skjorta? Ikke noe problem - vi har vaskeservice på hotellet! Lever klesvasken til oss i resepsjonen innen klokken 09.00 så får du den tilbake neste dag. Haster det har vi mulighet til å tilby ekspressvask for en ekstra kostnad.

  • Rom for deg med kjæledyr hos Clarion Hotel

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

  • Bestill mat og drikke til rommet med room service hos Clarion Hotel

Room service

Vil du ha noe godt å spise på rommet? Ta en titt på room service menyen du finner på rommet!

  • Wifi hos Clarion Hotel

Wifi

Det er gratis trådløst internett over hele hotellet.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.