Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post i sentrum av Gøteborg er ikke som alle andre hotell. Det ærverdige posthuset ved Gøteborg sentralstasjon har blitt omgjort til et designhotell. Her kan du nyte spa, Rooftop Pool, restauranter, barer og konferanser.

Clarion Hotel® Post 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Post

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Midt i Gøteborg finner du det moderne designhotellet Clarion Hotel Post. Hotellet i det gamle Posthuset er perfekt for både konferanser og en weekend i byen. Nyt prisbelønte restauranter, populære barer og basseng på taket. Ved Grand Travel Award 2019 ble Clarion Hotel Post kåret til Sveriges beste enkelthotell.

Midt i Gøteborg

Med Gøteborgs beste beliggenhet bare noen få steg unna sentralstasjonen, bussholdeplass og trikk, kan utrykket "midt i smørøyet" ikke være mer passende enn her. Her har vi fokus på personlig service og imøtekommende atmosfære.

Barer og restauranter

Vi har fått hjelp av Marcus Samuelsson, lokal gøteborger og en av verdens mest fremgangsrike kokker, for å skape vårt mat- og drikkekonsept. På Norda møtes svensk vestkyst og amerikansk østkyst. På VRå står den rå maten og eksklusive sushien i fokus. Les mer om våre to barer og to restauranter.

Rooftop Pool & Terrace

På Clarion Hotel Posts 13. etasje ligger Rooftop Pool & Terrace. Her finner du et utendørsbasseng som er oppvarmet til 30 grader året rundt. Terrassen byr også på Gøteborgs beste utsikt, med 360 graders utsikt over byen.

Treningsrom og relax

Til venstre for resepsjonen finner du Skönhetsfabriken, en oase med avslapping. Her finner du treningsrom og relaxavdeling, flere behandlingsrom for massasje eller skjønnhetsbehandlinger samt frisørsalong – alt du trenger for å ta vare på deg selv og fylle på med energi. Med et bredt utvalg av behandlinger, eksklusivt innredede lokaler og dyktig personale, tilbyr Skönhetsfabriken en opplevelse utover det vanlige. Nyt deres utvalg med noen du liker, få ut mer ut av treningen med en personlig trener eller fiks frisyren hos skikkelige hårstylister.  Les mer om Sveriges første skjønnhetsfabrikk her.

Aktiviteter i Gøteborg

Om du vil rusle langs Avenyen, shoppe i Nordstan og Femman, oppleve kultur på Gøteborgsoperaen eller Gøteborgs egen suksessfestival Way Out West, er Clarion Hotel Post det perfekte alternativet. Med vår sentrale beliggenhet bor du stilfullt og moderne, og nærme alt.  

Posthuset

Hotellet er delt opp i to deler, der Gøteborgs ærverdige posthus sameksisterer med en minst like spektakulær nyere del. En resepsjonsdisk laget av krystall møter historiske innredningsdetaljer fra Posthusets storhetstid. Mørke, varme farger i kombinasjon med moderne møbler gir en hyggelig og intim atmosfære. Men det som er mer interessant enn arkitekturen, er ideen om en helt ny møteplass og en arena for det nye, kreative Gøteborg.

Handikaptilpassede rom 

Clarion Hotel Post tilbyr selvsagt hotellrom tilpasset gjester med funksjonshemminger. Disse rommene er tilpasset for gjester som bruker rullestol, men også for hørsel- og synsskadde. Kontakt oss for mer informasjon.

Velkommen til Clarion Hotel Post - et utstillingsvindu og en møteplass med alt under samme tak! 

Her kan du lese mer om Gøteborg.

Kontakt

  • Drottningtorget 10 411 03 Gøteborg , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss/trikk

Holdeplass Drottningtorget
Gøteborgs sentralstasjon.

Fra Landvetter

Flybuss til Gøteborgs sentralstasjon.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, 
Taxi 020, Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Post

Antall hotellrom

540 stk

Antall konferanselokaler

21 stk - plass til 1000 deltagere

Avstand flyplasser

Landvetter: 27 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Buss- og trikkeholdeplass: 25-50 m
Hotellet ligger rett utenfor Gøteborgs sentralstasjon.

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.