Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Grand Borås. Et utmerket valg for familie, konferanse og underholdning i Borås. Her finner du et stort konferanserom, restaurant, treningsrom og badstue. Nyt en stor frokostbuffé og ha det gøy med et slag shuffleboard!

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,1
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Grand, Borås

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

I vårt chambre séparée er det plass til 10 gjester, hvor man kan sitte adskilt fra resten av restauranten, men fortsatt med en god dose av pulsen og atmosfæren i restaurant NÒR. Her kan man følge med på alt som rører seg ute i restauranten gjennom glassveggene, eller man kan dra for gardinene for en mer intim, privat stemning. Perfekt for spreke frokostmøter, livlige bursdagsmiddager eller spenstige utdrikningslag!

For de som søker det lille ekstra å kose seg med under feiringen, kan vi varmt anbefale prøvesmaking av forskjellige drikker.

For større selskap tilbyr hotellet et fantastisk festlokale på 2. etasje, med direkte tilgang til vår store terrasse og utsikt mot vannet og Stadsparken.

Vil du booke vårt chambre séparée eller festlokale? Kontakt oss direkte, så hjelper vi deg å planlegge selskapet!

Åpningstider

Grand restaurant og bar
Lunsj

Mandag - fredag: 11:30 - 13:30
Lørdag - søndag: Stengt

Restaurant NÒR

Tisdag - torsdag: 17:00 - 23:00
Fredag - lørdag: 17:00 - 01:00

Hotellbaren - Grand Bar

Mandag - lørdag: 13:00 - 23:00
Her serverer vi enklere retter.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.