Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Jazz Borås ,  Sverige

Se alle hotell i Borås, Sverige

Comfort Hotel® Jazz

Borås,  Sverige

Comfort Hotel Jazz er et moderne byhotell i hjertet av Borås. Shopping og restauranter finner du i gangavstand fra hotellet, og 2 km unna venter Borås Dyrepark. Comfort Hotel Jazz byr dessuten på relaxavdeling og parkering.

Comfort Hotel® Jazz 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Jazz

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
539 vurderinger
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
2

Skuffende hotellopplevelse

5. august 2023, Norge, Voyager25327282818

Trangt rom og bad. Svært mye støy fra gaten og restauranten under. Sov dårlig. Stusslig frokost. Lunken og besk kaffe. Ikke juice igjen. Hyggelig resepsjonist. Ok parkering i garasjeanlegget under ho…

Trangt rom og bad. Svært mye støy fra gaten og restauranten under. Sov dårlig. Stusslig frokost. Lunken og besk kaffe. Ikke juice igjen. Hyggelig resepsjonist. Ok parkering i garasjeanlegget under hotellet. Hotellet passer ikke så godt for voksne og barnefamilier.

Svar fra eier

7. august 2023

Hej, Tack för din feedback! Kul att du uppskattade vårt eget garage precis under hotellet och servicen i receptionen. Det gläder oss :) Vi tar till oss gällande frukostbuffén och hoppas vi kan erbjuda en uppdaterad upplevelse nästa gång. Bland våra 97 rum har vi olika rumskategorier. Vissa rum har dusch och andra badkar. Kontakta gärna oss direkt nästa gång så ordnar vi ett rum som passar dig. Hoppas vi får chansen att välkomna dig tillbaka till oss!

Les mere
1

Turister

9. august 2022, , 430hansr

Hotellet har grei beliggenhet nær bykjernen og parkering i kjelleren. Rommene er små og enkle, men fungerer greit om en bare skal sove der. Frokosten var en skuffelse. Først med at den stengte 09.00 i…

Hotellet har grei beliggenhet nær bykjernen og parkering i kjelleren. Rommene er små og enkle, men fungerer greit om en bare skal sove der. Frokosten var en skuffelse. Først med at den stengte 09.00 i uka. Dernest med dårlig utvalg og kvalitet. Tørt brød og tynn kaffe. En av oss er gluten intolerant og at brødet var plassert først i bufferen er en risiko for at pålegget får brødsmuler på seg. Vi bodde her andre natta i byen fordi det varombygging på Clarion Grand og slagborrene der begynte 07.01. Dette hotellet har en vesentlig bedre kvalitet.
Les mere
5

Ellen

19. mars 2021, , elkmyhr

Belligenheten på Hotellet var helt perfekt. Kort gå avstand til restauranter og butikker. Hyggelig og god service på Hotellet. Rommet var ryddig, rent og pent. Garasje under hotellet, med heis opp i H…

Belligenheten på Hotellet var helt perfekt. Kort gå avstand til restauranter og butikker. Hyggelig og god service på Hotellet. Rommet var ryddig, rent og pent. Garasje under hotellet, med heis opp i Hotellets etasjer.

Svar fra eier

21. april 2021

Hej Ellen, Tack för din feedback :) Det gläder oss att höra att Ni trivdes så bra hos oss och att ni uppskattade garaget. Hoppas vi ses snart igen!

Les mere
2

Gammeldags

15. august 2019, , Sønneva B

Vi fikk rom i nabobygningen til hotellet. Lite og gammeldags rom, tilsvarende kanskje 2 stjerner. Vinduet på rommet kunne ikke lukkes, noe som medførte støy og det ble kaldt om natten. Harde senger. L…

Vi fikk rom i nabobygningen til hotellet. Lite og gammeldags rom, tilsvarende kanskje 2 stjerner. Vinduet på rommet kunne ikke lukkes, noe som medførte støy og det ble kaldt om natten. Harde senger. Lite utvalg på frokosten.

Svar fra eier

26. august 2019

Hej, Tack så mycket för er feedback. Jag är ledsen att hotellet inte levde upp till er förväntan. Vi ska se över det rum du bodde på för att åtgärda fönstret då det självklart ska gå att öppna och stänga. Jag hoppas att ni tyckte om Borås och fick en fin vistelse ändå! Med vänliga hälsningar, Ciara Mcglinchey

Les mere
2

Familietur

4. august 2019, Stromstad, Sverige, joakimJak

Hotellet er noe slitt, og bærer preg av lite renovering siste år på rommene. Ok senger og frokost. Noe trangt ved frokosten da det var mange mennesker og lite areal å bevege seg på. Maten var god. I…

Hotellet er noe slitt, og bærer preg av lite renovering siste år på rommene. Ok senger og frokost. Noe trangt ved frokosten da det var mange mennesker og lite areal å bevege seg på. Maten var god. Ingen lufting på rommene og vinduene måtte opp da det var veldig varmt på rommene. Ble da mye støy fra utelivet og søppelhenting, transport fra tidlig morgen.

Svar fra eier

6. august 2019

Hej, Tack för er feedback. Kul att höra att ni trivdes! Jag är däremot ledsen att ni upplevde det lyhört när ni öppnade fönstrerna. Hoppas att ni fick en fin vistele i Borås överlag! Med vänliga hälsningar, Ciara McGlinchey

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.