Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Bodensia Boden ,  Sverige

Se alle hotell i Boden, Sverige

Quality Hotel™ Bodensia

Boden,  Sverige

Quality Hotel Bodensia er et moderne konferansehotell i hjertet av Boden med seks fleksible konferanserom, egen restaurant, og relaxavdeling på toppen av hotellet. Et hyggelig hotell som passer like bra til effektive møter som til herlige weekends.

Quality Hotel™ Bodensia 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
3,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

3,2
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Bodensia

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
218 vurderinger
3,5
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Skittent rom, ok frokost, sentralt hotell

27. juli 2023, , Marit Johanna N

Dårlig rengjort rom. Mye støv på både gulv og overflater, skitten dusj. Måtte flytte på et nattbord og det dukket da opp gamle flekker på vegg og gulv. Meldte fra i resepsjonen samme dag som vi sjekke…

Dårlig rengjort rom. Mye støv på både gulv og overflater, skitten dusj. Måtte flytte på et nattbord og det dukket da opp gamle flekker på vegg og gulv. Meldte fra i resepsjonen samme dag som vi sjekket inn om at vi opplevde renholdet som dårlig. Opplevde ikke at resepsjonisten anerkjente dette, fikk kun beskjed om å sende bilder per Mail uten at vi hørte mer etterpå. Dagen etter var det ingen roomservice. Gikk i resepsjonen og spurte om dette. Det viste seg at man måtte be om å få rommet rengjort, ellers ble det ikke gjort. Det er greit nok det, men da må man vite om det. Vi ble ikke informert om dette da vi sjekket inn. Helt grei frokost. Rommene og korridorer mm bærer preg av å vær gammelt, men rommet var romslig. Veldig pluss at hotellet ligger så sentralt, gå-avstand til diverse butikker, aktiviteter og spisesteder. Kommer til å besøke Boden igjen, men neppe bo på Hotel Bodensia.
Les mere
4

👍🏻

18. juli 2023, , simenz2015

Serviceinnstillt betjening. Sentral beliggenhet både til fots og med bil, rimelig parkeringshus like ved hotellet. Bra utvalg på frokosten. Hyggelig resepsjon med mange sitteplasser både inne og ute.…

Serviceinnstillt betjening. Sentral beliggenhet både til fots og med bil, rimelig parkeringshus like ved hotellet. Bra utvalg på frokosten. Hyggelig resepsjon med mange sitteplasser både inne og ute. Virket som det var en stund siden rommet vårt var vasket skikkelig.
Les mere
3

Sentralt hotell med god frokost og familierom

3. august 2022, Alta, Norge, SofFiEL

Sentral beliggenhet midt i sentrum. God frokost, grei pris og fint familierom med god nok plass til to voksne og to barn. Hotellet har som policy å ikke rengjøre rommene underveis i oppholdet, men m…

Sentral beliggenhet midt i sentrum. God frokost, grei pris og fint familierom med god nok plass til to voksne og to barn. Hotellet har som policy å ikke rengjøre rommene underveis i oppholdet, men man kunne be spesifikt om dette i resepsjonen. Det gjorde vi, men rommet ble likevel ikke rengjort. Fant søppel fra tidligere gjester på gulvet.
Les mere
3

Ok hotell

13. februar 2022, , meretheh2022

Helt ok hotell,var trivelig og hjelpsom personale i resepsjon. Frokostsal er stor og ok utvalg på mat. Rommet slit,spesielt bad. Masse støv og brukte snus bak seng og nattbord. Dynene i seng var full…

Helt ok hotell,var trivelig og hjelpsom personale i resepsjon. Frokostsal er stor og ok utvalg på mat. Rommet slit,spesielt bad. Masse støv og brukte snus bak seng og nattbord. Dynene i seng var full av støv. Tror ikke rommet var blitt rengjort på lenge.
Les mere
3

Ok + -

4. september 2019, , lonemaris

Helt ok hotell,var veldig trivelig og hjelpsom personale i resepsjon. Frokostsal er stor og ok utvalg på mat.Nydelig utsikt fra 9 etg. Rommet ganske slit,spesielt bad. Masse støv bak seng/nattbord! Dy…

Helt ok hotell,var veldig trivelig og hjelpsom personale i resepsjon. Frokostsal er stor og ok utvalg på mat.Nydelig utsikt fra 9 etg. Rommet ganske slit,spesielt bad. Masse støv bak seng/nattbord! Dynen i x-seng var full av støv.Fikk ikke rengjøring den ene dagen!
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.