Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Arlanda XPO - konferansehotellet med fokus på effektive møter bare 10 minutter fra Arlanda flyplass. Perfekt beliggenhet uansett om du er på konferanse eller skal bo behagelig og før ferien. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,1
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Arlanda XPO

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Vi serverer frokostbuffet med mange økologiske, sunne og velsmakende alternativer. En ordentlig hotellfrokost er selvfølgelig inkludert i din overnatting.

Frokosten serveres:

Mandag - Søndag: 04:00 - 10:00

Early Bird Frokost
Serveres 04:00-06:00 (kald buffé i frokostsalen)

Den varme frokosten serveres fra 06:00 til 10:00.

Parkering

Våre overnattingsgjester og konferansegjester kan parkere mot en kostnad under oppholdet, avhengig av tilgjengelighet. Plasser kan kun forhåndsbestilles om du bestiller vårt Fly, Bo og Parker tilbud. I resepsjonen kan du få en detaljert veibeskrivelse til parkeringshuset. Garasjeinngangen finner du foran hotellet og du kan ta heisen opp til resepsjonen derfra.

Les mer om vårt Fly, Bo og Parker tilbud på vår svenske side her.

Treningsrom

Som hotellgjest trener du kostnadsfritt i vårt treningsrom hvor det finnes frivekter og treningsmaskiner fra Technogym. Om du heller vil trene ute finner det fine joggeløyper i Sköndals Skogens naturreservat nær hotellet. Vi har også sykler til utlån. Spør gjerne i resepsjonen for tips og kart!

Åpningstider

Alle dager, døgnet rundt

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Shuttlebuss

Vi tilbyr gratis shuttlebuss til og fra Arlanda (med forbehold om plass). Den første avgangen fra hotellet er kl.02:55 og går hvert 30. minutt (hver time XX:55 & XX:25) frem til 00:55. Første avgang fra Arlanda er kl.03:10 og går hvert 30.minutt (hver time XX:10 & XX:40) frem til 01:10. Bussen er merket "Connect Hotel & Quality Hotel".

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Petite X

Skulle du bli fysen på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natten, så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre nødvendigheter i Petite X ved lobbyen. Med Petite X kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen hit, når som helst!

 • Sjekk ut raskt med Express Checkout på Quality Hotel

Self-service check-in

Mer tid til andre ting! Via våre innsjekkstasjoner er det både smidig og raskt å sjekke både inn og ut på egenhånd. Men selvfølgelig er våre resepsjonister klare for å hjelpe deg døgnet rundt.

Gratis Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har inkludert trådløst internett. Velg nettverket QualityGuest og du er online. Det kan jo ikke bli enklere!

Andre tjenester

 • Joggerute
 • Air Condition
 • Heis
 • Gjestevaskeri
 • Innendørs parkering
 • Flatskjerm
 • Konferansesenter
 • Kopimaskin
 • Morgenkåper
 • Restaurant
 • Treningsrom
 • Handikap-rom
 • Telekonferanse
 • Ismaskin
 • Strykejern og strykebrett
 • Møterom
 • Helspeil
 • 100 % røykfritt hotell

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.