Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Se alle hotell i Arlandastad, Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Arlanda XPO - konferansehotellet med fokus på effektive møter bare 10 minutter fra Arlanda flyplass. Perfekt beliggenhet uansett om du er på konferanse eller skal bo behagelig og før ferien. Vi er et kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,1
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Arlanda XPO

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Quality Hotel Arlanda XPO! Om du har noen spørsmål angående ditt besøk hos oss håper vi du finner svarene her.

Shuttlebus

Hotellet tilbyr gratis transport til og fra Arlanda flyplass alle dager i uken. For å bruke vår shuttlebuss kan du som gjest forhåndsbestille plass i resepsjonen. Teamet vårt hjelper deg med å bestille plass på bussen du ønsker å reise med. Du får en billett som kan vises om bord. Reisen tar rundt 10 minutter fra hotellet til Arlanda. 

Bussen går hvert 30. minutt fra 02:55 til 01:10. Den første bussen fra hotellet går kl 02:55 og den siste bussen fra Arlanda går kl 01:10.

Tidlig om morgenen kan det være mange reisende, så vær ute i god tid.

Bussen stopper ved terminal 4, holdeplass 13 og ved terminal 2/3 , holdeplass 8. Vi gjør oppmerksom på at Terminal 5 er stengt for all trafikk inntil videre, og man må gå fra terminal 4 til terminal 5.

Parkering

For gjester ved hotellet og konferansegjester er det mulig å parkere i garasjen vår, mot en avgift (ved tilgjengelighet). Trenger du langtidsparkering? Om du booker vårt Flyg, bo og parker-tilbud, er parkering inkludert i 7 dager, deretter er det 50 SEK per døgn (max 16 døgn). Garasjeporten finner du foran hotellets hovedinngang og du kan ta heisen opp til resepsjonen fra garasjen. Vi gjør oppmerksom på at garasjeplass ikke kan reserveres ved å skrive en kommentar i "spesielle ønsker" feltet ved booking.

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for vesker og annet som gjester kan bruke under og etter besøket.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har inkludert trådløst internett. Velg nettverket QualityGuest og du er online. Det kan jo ikke bli enklere!

Savner du noe?

Fikk du ikke med deg alt når du dro? Ingen fare - i resepsjonen har vi det meste du kan trenge; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum og sy-kit. 

Oppgradere ditt besøk

Ønsker du å oppgradere rommet ditt, er det bare å kontakte personalet som står klar til å hjelpe deg.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Arlanda XPO er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra kl. 15.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Frokost

Frokosten serveres:

Mandag - fredag 6:00 - 9:30
Lørdag - søndag 5:30 - 9:30

Early Bird 

Drar du tidlig? Vi passer på at du ikke går sulten. Du finner en enkel kald buffet i lobbyen fra 2:30.

Bistro

Mandag: 17.30 - 22.30
Tirsdag: 17.30 - 22.30
Onsdag: 17.30 - 22.30
Torsdag: 17.30 - 22.30
Fredag: 17.30 - 22.30
Lørdag: 17.30 - 22.30
Søndag: Stengt

Bar

Mandag: 17.00 - 24.00
Tisdag: 17.00 - 24.00
Onsdag: 17.00 - 24.00
Torsdag: 17.00 - 24.00
Fredag: 17.00 - 24.00
Lördag: 17.00 - 24.00
Söndag: Stengt

Om baren ikke er bemannet, hjelper vår fantastiske resesjonister dere med bestillingen.

Treningsrom

Mandag: døgnet rundt
Tirsdag: døgnet rundt
Onsdag: døgnet rundt
Torsdag: døgnet rundt
Fredag: døgnet rundt
Lørdag: døgnet rundt
Søndag: døgnet rundt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.