Problemer med å booke avtalepriser

Før øyeblikket har vi problemer med noen av våre avtalepriser. Kontakt kundeservice hvis du ikke får booket hotellrom til bedriftsavtalepris. Kundeservice har en magic touch som kan fikse det for deg! Beklager ulempen.

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Copperhill Mountain Lodge Åre ,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge er et alpint designhotell i Åre som tilbyr overnatting, konferanser og opplevelser. Nyt prisbelønt spa, lokal mat og avslappende hytteliv på hotellet. Rett utenfor venter Åres skibakker, turstier og storslagne utsiktspunkter.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,5
av 10
Vurdering av Copperhill Mountain Lodge

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Copperhill Mountain Lodge byr på arkitektur i verdensklasse, med varm atmosfære og omtanke i enhver detalj. Med skibakke og turmuligheter rett utenfor døren har hotellet en herlig plassering i naturen. Etter aktive dager på fjellet venter avkobling i hotellets spa, matopplevelser og utsikt over fjellene som strekker seg over mange mil.

Konseptet

Hotellets navn vitner om historien av da området var en del av Fröa Gruve, en tid bestående av hardt arbeid i koppergruvene og velstand. Dagens besøkere overveldes av naturen, de storslagne fjelltoppene og hotellets spektakulære arkitektur, kunst og design. Året rundt hilser vi deg velkommen til en varm atmosfære av vennlige mennesker, med fyr i peisen og nytelse for alle sansene.

Kunst, design og arkitektur

Hotellets arkitektur er signert Peter Bohlin, kjent for å ha designet Apples prestisjebutikker i New York, London og Tokyo, samt Bill Gates' private bolig. Med Copperhill Mountain Lodge har han skapt en moderne versjon av en klassisk ski lodge, i autentisk naturmateriale som furu, gran, kopper og skifer, med store, åpne flater og mye lys. Innredningen karakteriseres av en varm fargeskala, naturmateriale, moderne designklassikere og europeisk samtidskunst av høyeste klasse.

Drømmested for alpint

Vinterstid kan du spenne på deg skiene rett utenfor hotelldørene, og begi deg ut i Åres vidstrakte heissystem. Heisen Copperhill Express tar deg hele veien hjem igjen. Åre-Björnens skisenter og turspor ligger ikke langt unna, og du kan dra på skitur med helikopter fra hotellets egen helikopterlandingplass. Les mer om hva Åre og hotellet har å tilby her!

Fjellvandring

Om sommeren og høsten venter godt merkede turløyper rett utenfor hotellet. Bærkurv og turstaver kan du få låne av oss. Vi tipser deg gjerne om de fineste turene, og har også en engen turguide som alle våre gjester kan få.

Prisbelønt spa

Som gjest på hotellet finner du Level spa, Level Spa & Health Club (vinner av "årets spamiljø" i European Hotel Design Awards 2009). Her kan du nyte varme kilder både inne og utendørs, spabasseng, panoramautsikt mot fjellet Åreskutan, badstue og treningsrom. For de som ønsker det litt mer privat har vi egen egen, privat spaavdeling for opp til 20 personer.

Rom og suiter

Har du lyst på et rom med utsikt eller en suite for hele gjengen? Hos oss kan du velge alt fra dobbeltrom til romantiske suiter for to, praktiske familiesuiter med kjøkken eller suiter store nok til å romme to familier eller hele vennegjengen. Alle rom og suiter er innredet i varme farger med naturmateriale, designklassikere og bilder fra Åres historie.

Copperhill Mountain Lodge åpnet dørene i desember 2008, har og har blitt drevet av Strawberry siden august 2009. Medlem i Design Hotels.

Kontakt

  • Copperhill 62 837 97 Åre , Sverige

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Årstasjon
Ta taxi herfra til hotellet.

Fra Åre Östersund Airport

Åre Flygtransfer

Fra Trondheim Lufthavn Værnes

Åre Flygtransfer

Taxi

Som vår hotellgjest har du rabatt på Taxi 25000. Telefon: +46 647 502 00

Helikopter

Helikopterreise kan bookes direkte via hotellet. Ta kontakt med hotellet for mer informasjon.

Om Copperhill Mountain Lodge

Antall rom

112 rom - 420 senger

Antall konferanselokaler

6 stk - plass til 500 deltagere

Avstand flyplass

Åre Östersund Airport: 80 km, ca 1 time
Trondheim Lufthavn Værnes: 130 km, ca 2 timer

Avstand togstasjon

Åre stasjon: 7 km

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.005 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.