Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
  • Tilbud
  • Åpningstilbud Quality Hotel™ Panorama

Åpningstilbud på nye Quality Hotel™ Panorama - 1000 rom for 995,-

Hotellpakke med middag, overnatting og frokost

Du vet vel hva som skjer i juli? Da kan vi endelig sjekke deg inn på nye Quality Hotel™ Panorama! Hotellet blir da den nye møteplassen i Trondheim med sine 327 hotellrom, 5 suiter og panoramautsikt over vakre Trondheim. Nevnte vi at hotellet også får en kongressavdeling på hele 2000 kvadratmeter og restaurantkonseptet, The Social Bar & Bistro? Her er det rom for business og en hel del pleasure. 

Dette feires med et skikkelig godt åpningstilbud! Vi slipper nå et tilbud med 1000 rom til kun 995,- per person, hvor to-retters middag og frokost inngår. Her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Velkommen til nye og gamle kjente!

Pakken inneholder

  • Overnatting
  • 2-retters middag
  • Frokost
Vilkår og betingelser

Booking gjøres med kredittkort, men betales på hotellet og kan avbookes 72 timer før ankomst. Tilbudet gjelder standard dobbeltrom. Kan oppgraderes til Superriorrom mot tillegg. Bonuspoeng kan ikke benyttes.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.