Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Priser

Priser på forespørsel

Julebord og julestemning i Trondheim

Julebord på Augustin

Gjennom desember oser Trondheim sentrum av julestemning. På Quality Hotel Augustin dekker vi til julebord på tradisjonelt vis i helger og på forespørsel i jukedager. I uformelle, hyggelige og tradisjonsrike lokaler kan du nyte smakene av jul. Vi tar også gjerne imot deg og dine kollegere til en hyggelig julelunsj i førjulstiden. Ønsker du å høre mer om arragementer hos oss, kan du bruke skjemaet nederst på denne siden eller sende en mail til kristian.lystad@strawberry.no.

For tilreisende byr vi også på overnatting midt i Trondheim sentrum. Finn priser her.

Julemarkedet i Trondheim

Julemarkedet i Trondheim  arrangeres dette året fra 4 - 20.desember.  Markedet ble arrangert i første gang i 2003. Det den gang beskjedne markedet har vokst til en to ukers førjulsfest med 75 utstillere og over 100 kulturarrangement. I år vil markedet finne veien tilbake til det nyrestaurerte torget i Trondheim, og bakteppet er dermed komplett. Dette kan bli årets beste førjulsopplevelse for store og små!

Når du bor hos oss er julemarkedet like utenfor døren. I tillegg er alt av shopping, restauranter, barer og kulturliv kun få meter fra dørstokken. Hos oss kan du også oppleve vår nyrestaurerte restaurant der vi har tatt opp arven fra "Grand Cafe" og laget et tidløst, stemningfullt lokale midt i Trondheim. Finnes det noen grunn til å ikke legge en juleweekend på Quality Hotel Augustin?

Ensomt juletre

Selv om forbruk ofte kan havne i fokus i juletiden, handler denne tiden også om å dele og å gi.
Som i mange år i år vil alle få muligheten til å legge gaver under vårt ensomme tre som kommer til å stå i lobbyen i desember. Vi velger en organisasjon i vårt nærområde som bidrar til å lage en bedre jul for barn som trenger det. Husk å merke gavene med "gutt" eller "jente" og alder.

Finn ditt perfekte julebord i Trondheim og Norden

Les her for flere tips på hvor du kan arrangere julebord i Trondheim!

Julebord på over 100 destinasjoner - se vårt store utvalg av julebord, julelunsj og juleshow her i alle prisklasser her!

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.