Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Trondheim er et moderne hotell sentralt i Midtbyen. Vi kjenner Trondheim og guider deg til de beste restaurantene, museene og opplevelsene. Hotellet har 194 rom og tre møterom, i tillegg til treningsrom og bar.

Comfort Hotel® Trondheim 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Trondheim

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Vi serverer økologisk frokostbuffet med mange sunne og velsmakende alternativer. Her finner du deilig nybakt brød, fersk frukt, eggerøre og delikat pålegg. Ønsker du tidlig frokost? Det ordner vi! Gi beskjed i resepsjonen dagen i forveien så er det klart til du skal dra.

Frokost serveres

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 08.00 - 11.00
Søndag: 08.00 - 11.00

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i utvalgte helger/helligdager. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Møterom

Comfort Hotel Trondheim har moderne møtefasiliteter i spennende og urbane omgivelser. Vårt møterom Tokyo har plass til 14 personer, og har det siste av tekniske løsninger for å sikre et vellykket møte. Legg ditt neste styremøte til oss! Vi er behjelpelige med å tilrettelegge for middag, drikkevarer og sosiale aktivieter etter dine ønsker og behov. Avslutt dagen med en bedre middag hos en av våre mange naboer eller med en drink i vår Barception.

Booke konferanse

Ønsker du et tilbud? Skal du ha møte, send en forespørsel til co.trondheim@strawberry.no så gir vi deg et godt tilbud!

Gym

Gå ikke glipp av et besøk i vårt freshe, 24/7 gym når du besøker oss. Vi har både løse vekter og kondisjonsmaskiner. Som gjest på Comfort Hotel Trondheim inngår inngang til gym og du kan trene når du vil og så ofte du vil. Det er jo åpent hele døgnet!

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

 

Barception

I hotellets Barception kan du både sjekke inn, kjøpe noe å drikke, småretter, paraplyer og tannkrem. Vi har det meste du trenger hos oss!

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Det går ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet og mot en liten avgift.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Wifi

Wifi to the people! Gratis trådløst internett finner du over hele hotellet. Velg nettverk «Comfort Hotel». Du trenger ikke noe passord. Enkelt og greit. The way we like it.

Andre tjenester

  • Joggerute
  • Heis
  • TV
  • Kopimaskin
  • Handikap-rom
  • Strykejern og strykebrett
  • 100 % røykfritt hotell
  • Kafé

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.