Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel With Tromsø ,  Norge

Clarion Collection® Hotel With

Tromsø,  Norge

Clarion Collection Hotel With ligger på havnen i Tromsø sentrum med magisk utsikt utover fjellene og Ishavskatedralen. Hver dag er både frokost, fika og kveldsmat inkludert i romprisen når du bor hos oss. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel With 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

På Clarion Collection Hotel With bor du midt i Tromsøs maritime historie med vakker utsikt over havnen, havet og Ishavskatedralen.

Like ved havnen i Tromsø

Tromsø blir ofte omtalt som nordens Paris, og er virkelig et arktisk eventyr. Hotellet ligger vakkert til på bryggen omringet av de mektige fjellene og Ishavskatedralen. Byen, som er en opplevelse i seg selv, kan du lese mer om her.

Fika og kveldsmat inkludert

Hver morgen kan du spise en god og stor frokost, som selvsagt er inkludert i romprisen når du bor hos oss. I tillegg setter vi frem fika hver ettermiddag, og på kvelden kan du spise kveldsmat uten å trenge å forlate hotellet. Les mer om måltidene under Servicetilbud.

Lobbybar

I lobbybaren vår kan du slappe av med kaffe og te når du ønsker. Her får du også kjøpt et glass vin eller en kald øl, samt småretter og snacks.

Maritimt design

Hotellets arkitektur henter inspirasjon fra de gamle sjøbodene som tidligere dominerte Tromsø havn. Hotellets interiør er preget av maritime detaljer som skipsklokker, båtgulv og andre gjenstander fra byens lange og spennende historie.

Møterom og konferanse

Hotellets konferanseavdeling har tre ulike møterom. Ett rom har plass til opp til 50 personer, ett har plass til seks personer og det siste rommet har plass til åtte. Les mer om våre møterom her.

Hotellets historie

Hotellet er oppkalt etter den legendariske Hand Rudolf With som var kaptein på TFDS, Troms Fylkes Dampskibsrederi. Allerede i 1867 ble With den første kapteinen om bord på dampbåten Tromsø som la grunnlaget for byens videre utvikling som sjøfartsby. 

Kontakt

  • Sjøgata 35 -37 9291 Tromsø , Norge

Finne frem til hotellet

Buss

Stakkevollan, 15 min gange

Fra flyplassen

Flybuss fra Tromsø Lufthavn

Taxi

Tromsø Taxi +47 03011

Om Clarion Collection Hotel With

Antall rom

76  rom - 145 sengeplasser

Antall møterom

 3 stk - Fra 10 til 50 personer

Avstand til flyplassen

Tromsø Lufthavn 5 km, ca 15 min

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.