Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Aurora Tromsø ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Aurora

Tromsø,  Norge

Velkommen til Clarion Collection Hotel Aurora i Tromsø, et hyggelig hotell på bryggekanten med utsikt mot Ishavskatedralen. Her kan du kose deg med fika og kveldsmat.

Clarion Collection® Hotel Aurora 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,2
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Aurora

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Clarion Collection Hotel Aurora kan du oppleve Tromsø på sitt vakreste i hyggelige omgivelser. Nyt et hotellopphold på bryggekanten med utsikt over Ishavskatedralen og Tromsøs mektige natur.
Beliggenhet

Hotellets sentrale beliggenhet gir deg et unikt utgangspunkt for å oppleve Tromsø og byens mange kulturtilbud og attraksjoner. Ønsker du å dra på hvalsafari eller fisketur, ligger båtene ved kaia like ved.

Mat og drikke

I tillegg til en herlig frokost serverer vi både fika og kveldsmat hver dag. Les mer om mat og drikke hos oss her!

Relax-avdeling med badstue og utendørs jacuzzi

Byens eneste utendørs jacuzzi med nydelig utsikt mot Tromsdalstinden og Ishavskatedralen. Nyt nordlyset på vinterstid og midnattssola om sommeren.

Konferanse og event

Hotellet har totalt fire konferanserom i ulike størrelser, og det største møterommet har en kapasitet på 140 personer. Alle møterommene ligger i 1. etasje og passer derfor godt for personer med handicap. Hotellet passer også perfekt for bryllup, konfirmasjon, bursdager eller når store anledninger skal feires. For private selskaper og konferanser kan vi ha bankett og mottakelse i hotellets auditorium. Våre dyktige og vennlige medarbeidere hjelper deg gjerne å sette sammen ditt arrangement.

Personlig og engasjert

Clarion Hotel Aurora er et personlig hotell med en engasjert stab som gjør alt for at ditt opphold blir fornøyelig. Etter en opplevelsesrik dag i Tromsø byr hotellet på en imøtekommende og rolig atmosfære som skaper en levende ramme rundt ditt opphold.

Cash free

Clarion Collection Hotel Aurora gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål.

Her kan du lese mer om Tromsø.

Kontakt

  • Sjøgata 19-21 9291 Tromsø , Norge

Finn frem til hotellet

Med buss

Buss 28, 26, 24, 20, 42 til Sjøgata

Fra Tromsø Lufthavn, Langnes

Flybuss til siste holdeplass, 1 min

Taxi

Vi anbefaler Tromsø Taxi, tlf 03011

Om Clarion Collection Hotel Aurora

Antall rom

121 stk - 242 sengeplasser

Antall konferanselokaler

4 stk - makskapasitet 140 personer

Avstand flyplass

Tromsø Lufthavn, Langnes: 6 km (10 min)

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Sjøgata: 20 meter (1 min)

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.