Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge
  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Tønsberg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Er det noe du lurer på under ditt opphold på Quality Hotel Tønsberg, håper vi at du vil finne svarene her. Om ikke, er du alltid velkommen til å kontakte vår stab.

Parkering

Ved innkjøring i parkeringshuset under hotellet registreres bilens registreringsnummer. Før utkjøring kan du betale via automat som står i kjelleren eller i parkeringsselskapets app. Glemmer du å betale? Fortvil ikke, da mottar du en faktura i posten på avgiften. Obs! Fakturagebyr tilkommer. MC/utenlandskregistrert bil: parkering må startes og stoppes manuelt i parkeringsselskapets app.

For andre parkeringsalternativer, se Tønsberg kommunes nettside eller ta kontakt med resepsjonen

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for vesker og annet som gjester kan bruke under og etter besøket.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har inkludert trådløst internett.

Oppgradering og andre romkategorier

Ønsker du å oppgradere rommet ditt, er det bare å kontakte personalet som står klar til å hjelpe deg. Om du ønsker ekstra plass og luksus eller et romslig rom til hele familien, tilbyr vi både juniorsuiter, suiter og familierom. Les mer om våre øvrige romkategorier her.

Treningsrom

Vi har et treningsrom som våre gjester kan bruke i 4. etasje, benytt din romnøkkel for å låse deg inn.

Basseng

I forbindelse med renoveringen introduserer vi et nytt konsept på taket som inkluderer muligheten for å kjøpe tilgang til bassengområdet. Mer informasjon om dette tilbudet vil bli tilgjengelig nærmere åpningsdatoen i juni.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Tønsberg er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon +47 33 00 41 00 eller epost q.tonsberg@strawberry.no

Inn- og utsjekk

Innsjekking: Fra kl. 15.00
Utsjekking: mandag - lørdag: senest kl 11.00. søndag: senest kl. 12.00

Frokost

Ordinære tider:
mandag - fredag: 06:00 - 09:30
lørdag: 07:00 - 10:30
søndag: 07:30 - 11:00

Ventetid under frokost kan forekomme, høyest trykk er nærmest stengetid. 

Åpningstidene i restaurant og bar kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold.

Lunsjtider

mandag - lørdag: 12.00 - 13.30
søndag: på forespørsel

À la carte-middag

mandag - lørdag: 16:00 - 22:00
søndag: stengt

Bestill bord online

Takterrassen / bassenget

På hotellet finnes utendørsbasseng (åpent i sommersesongen fra juni til september). I forbindelse med renoveringen introduserer vi et nytt konsept på taket som inkluderer muligheten for å kjøpe tilgang til bassengområdet. Mer informasjon om dette tilbudet vil bli tilgjengelig nærmere åpningsdatoen i juni.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.