Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Tønsberg Tønsberg ,  Norge

  • Treningsrom og nærbilde av treningsmanualer ved Quality Hotel Tønsberg
  • Treningsrom med vekter, store treningsballer og treingsmaskiner ved Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel™ Tønsberg

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel Tønsberg er et fullservice konferansehotell i byens sentrum. Hotellet har lokaler som er optimale til konferanser og eventer, med en arkitektur inspirert av byens maritime historie.

Quality Hotel™ Tønsberg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,6
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Tønsberg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel Tønsberg er ikke bare et hotell som legger tungt fokus på konferanse. Vi ønsker å være like bra på mat og drikke.

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro serverer gode og klassiske bistroretter med en moderne vri, i en avslappet atmosfære. Her kan du nyte våre signaturretter som Moules frites og ekte, italiensk pizza, stekt i stenovn. Vår restaurant og bar ligger flott til med panoramautsikt over sjøen og båtene på vei inn og ut av Tønsbergs havn. Vårt nye restaurantkonsept "The Social Bar & Bistro" åpner i juni.2024.

Frokost

Start dagen med en sunn og næringsrik frokost, hvor vi tilbyr en rekke økologiske produkter.

Restaurant Lindahl og Foynstuene

Hos oss i Quality Hotel Tønsberg har vi en rekke muligheter til både god mat og drikke. Vi har flere koselige restauranter. I den sjarmerende Restaurant Lindahl er det plass til 220 spisegjester. I tillegg har hotellet Foynstuene, oppkalt etter Svend Foyn, en kjent hvalfanger fra Tønsberg. 

Utendørsbasseng og treningsrom 

På hotellet finnes utendørsbasseng (stengt i juni grunnet ombygging. Forventet åpning primo juli). I forbindelse med renoveringen introduserer vi et nytt konsept på taket som inkluderer muligheten for å kjøpe tilgang til bassengområdet. Mer informasjon om dette tilbudet vil bli tilgjengelig nærmere åpningsdatoen i juli.

Hold deg i form i treningsrommet vårt som har et godt utvalg av treningsapparater. Vi kan blant annet tilby multifunksjonsapparater, tredemøller, elipsemaskin, sykler, romaskin, smith rack, benk og frivekter, samt en uslåelig utsikt over kanalen! Treningsrommet finner du i 4. etasje. Du kan låse deg inn med romnøkkelen din.

Kontakt oss

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på
telefon 33 00 41 00 eller via
q.tonsberg@strawberry.no for mer informasjon

Frokost

Ordinære tider:
mandag - fredag: 06:00 - 09:30
lørdag: 07:00 - 10:30
søndag: 07:30 - 11:00

Ventetid under frokost kan forekomme, høyest trykk er nærmest stengetid. 

Åpningstidene i restaurant og bar kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold.

Lunsjtider

mandag - lørdag: 12.00 - 13.30
søndag: på forespørsel

The Social Bar & Bistro

Mandag - søndag: 12:00 - 22:00

Les mer om The Social Bar & Bistro 

Takterrassen / bassenget

På hotellet finnes utendørsbasseng. Stengt i juni grunnet ombygging. Forventet åpning primo juli. 

I forbindelse med renoveringen introduserer vi et nytt konsept på taket som inkluderer muligheten for å kjøpe tilgang til bassengområdet. Mer informasjon om dette tilbudet vil bli tilgjengelig nærmere åpningsdatoen i juli.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.