Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norge

Se alle hotell i Stjørdal, Norge

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes er et konferansehotell med sentral beliggenhet i Stjørdal sentrum. Vi ligger 2,5 kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes og 35 minutter fra Trondheim sentrum, med gode buss- og togforbindelser.

Quality Airport Hotel Værnes 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,6
av 10
Vurdering av Quality Airport Hotel Værnes

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til oss på Quality Airport Hotel Værnes! Har du spørsmål om ditt besøk? Vi håper du finner svarene her. 

Frokost

Vi serverer en sunn og næringsrik frokost, med en rekke økologiske alternativer.

Parkering

Vi har vår egen parkeringsplass på baksiden av hotellet. Plassen er godt skiltet med Quality Airport Hotel Værnes gjesteparking (grønne og svarte skilt). Kommer du med egen bil kan du parkere avgiftsfritt på hotellets parkeringsplasser ved å registrere kjøretøyet ditt HER. Det er ikke mulig å forhåndsreservere parkering, og parkeringsmuligheter avhenger av ledig plass ved ankomst. Forøvrig gjelder 3 timers parkering i Stjørdal sentrum mellom 08:00-17:00. Tid for parkering angis ved skive som hentes i resepsjonen. 

Kollektivtransport til og fra hotellet og flyplassen

Buss nummer 70 går hvert 20. minutt mellom Stjørdal og Værnes i rushtiden, og hvert 30 minutt ellers. Om du skal til hotellet kan du gå av på busstoppet på kjøpesenteret, Torgkvartalet, i Stjørdal, eller ved togstasjonen i Stjørdal. Torgkvartalet ligger ca. ett minutts gange fra hotellet, og togstasjonen ligger ca. fem minutters gange fra hotellet. Buss nummer 310 kjører mellom Værnes og Stjørdal stasjon hver time mellom kl. 09.00 - 12.00. Buss nummer 330 kjører mellom Værnes og Stjørdal sentrum mellom kl 09.00 - 18.00. Om du skal til flyplassen stopper bussene på Shell-stasjonen like ved Værnes. Det går også lokaltog mellom Stjørdal stasjon, Trondheim lufthavn Værnes og Trondheim.

WiFi

Å streame favorittserien eller oppdatere venner og familie om hva du driver med, går som en lek med vår frie tilgang til WiFi. Du trenger ikke noe passord, her er det bare å surfe i vei. 

Temperatur

Om du ønsker det kjølig og svalt eller godt og varmt - temperaturen på rommet ditt justeres enten ved å benytte termostaten på veggen eller ved å bruke termostaten på panelovnen. Skulle du trenge hjelp med dette er det bare å ta kontakt med resepsjonen. Hotellet har ordinær ventilasjonsanlegg, men ikke aircondition. Skulle du ønske en vifte på varme dager kan du låne dette fra resepsjonen.

Kontantfritt hotell

Quality Airport Hotel Værnes er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar imot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Savner du noe?

Kommet hjem og oppdaget at det er noe som mangler? Har du glemt noe, blir dette loggført og tatt hånd om hos oss. Ta kontakt, så ettersender vi det dersom ønskelig.

Inn- og utsjekking

Innsjekk fra 15.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Åpningstider Restaurant Q

Frokost

Mandag - lørdag: 06:00 - 09:30
Søndag: 06:00 - 10:30

Varmmat serveres fra kl. 06:30

Middag

Mandag - søndag: 18:00 - 22:00

Åpningstider kan variere i ferier, høytider og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.