Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norge

Se alle hotell i Stjørdal, Norge

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes er et konferansehotell med sentral beliggenhet i Stjørdal sentrum. Vi ligger 2,5 kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes og 35 minutter fra Trondheim sentrum, med gode buss- og togforbindelser.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,8
av 10
Vurdering av Quality Airport Hotel Værnes

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Med gjennomgående universell utforming er Quality Airport Hotel Værnes tilgjengelig for alle. Uansett om du er rullestolbruker, har nedsatt syn/hørsel eller har allergier og intoleranser, skal du få et hyggelig opphold hos oss. 

Tilgjengelighetstilpassede lokaler og hotellrom for funksjonsnedsatte

Fra ankomst til avreise vil det være enkel tilgjengelighet på hotellet. Enten du er her som konferansegjest eller som privat reisende. Det er reserverte handicap-parkeringer i kort distanse fra inngangspartiet. Resepsjon, restaurant, bar og konferanserom finner du alt på samme plan, uten terskler. Du finner også handikaptoaletter på samme plan. 

Hotellet har totalt 12 rom tilegnet for de med funksjonsnedsettelse. Disse er bygget etter gjeldende standard, uten høye terskler, med tilpassede baderom og plass til å bevege seg i med rullestol.

For gjester med nedsatt syn

Heisen går mellom alle etasjer og har taktil nummerering. Førerhunder er hjertelig velkommen – de får egen hundeseng og vannskål på rommet. Husk å oppgi at du har med hund ved booking. Førerhunder bor selvfølgelig kostnadsfritt.  

Vi har god erfaring med tilpassing til arrangementer for de med nedsatt syn. Informer oss gjerne på forhånd så tilpasser vi etter behov. 

For gjester med nedsatt hørsel

Konferanserommene våre et utstyrt med fastmontert teleslynge. I resepsjonen har vi tilgjengelige sengevibratorer i tilfelle brannalarm. Henvend deg til våre resepsjonister og du får låne dette under oppholdet. 

Allergier/intoleranser

Gluten- og laktosefrie alternativer er alltid tilgjengelig. Dersom du har spesielle behov for tilpassing - ta kontakt med hotellet før ankomst og vårt kjøkkenpersonell vil sørge for at det er i orden til ankomst. 

Har du spørsmål? Send oss gjerne en e-post på q.varnes@strawberry.no

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.