Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Værnes Stjørdal ,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes

Stjørdal,  Norge

Quality Airport Hotel Værnes er et konferansehotell med sentral beliggenhet i Stjørdal sentrum. Vi ligger 2,5 kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes og 35 minutter fra Trondheim sentrum, med gode buss- og togforbindelser.

Quality Airport Hotel Værnes 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Quality Airport Hotel Værnes

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vi vet at god mat og drikke er viktige elementer i et hvert vellykket hotellopphold. Derfor legger hotellet til rette for at din opplevelse skal smake så godt som mulig - og aller helst gi deg et smil om munnen!

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid og det tar vi selvsagt på alvor. Hver morgen setter hotellets stjernelag opp en smakfull og fargerik frokost med kortreiste råvarer og et bredt utvalg. Rykende varm kaffe, frisk frukt og perfekte egg kan fort gi deg en ekstra god start på dagen. Skal du ekstra tidlig avgårde? Gi oss et lite vink, så sørger vi for at du kommer deg avgårde mett og god.

Ønsker dere å ta med påsmurt lunsj til den videre reisen kan dette smøres under frokost til kr. 150,- per person og dere kan fylle opp termosen med kaffe til kr. 85 NOK (kr. 43 NOK for Strawberry medlemmer)

Lunsj

Lunsj serveres som hovedregel kun til forhåndsbestilte grupper.

Q-Zone

Q-Zone er den sosiale møteplassen på hotellet, der gjester og forbipasserende kan koble av og ha det gøy. Her kan man samles rundt vårt shuffleboard for en vennskapelig konkurranse. Du finner også flere behagelige sittegrupper hvor man kan lene seg tilbake og slappe av med en kopp kaffe eller noe godt fra baren. Man kan også utfordre sine nære til å bli enda bedre kjent gjennom våre egne Fuelbox-kort, som har mer enn 100 festlige spørsmål i ulike kategorier.

Quality Hotel Breaks

Å være møte, kurs eller konferansedeltaker kan ofte være krevende og for at du skal kunne få litt påfyll av energi når du trenger det, sørger vi for at for at du har tilgang til kaffe, vann, pausemat, popcorn og softis hele dagen.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.