Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer Steinkjer ,  Norge

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Steinkjer og Trøndelag, er Quality Hotel Grand et naturlig valg for arrangement og konferanser i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Grand, Steinkjer

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid. Vi på Quality Hotel Grand Steinkjer er stolte over vår frokostbuffet, hvor vi tilbyr frokost med et utvalg økologiske produkter.

Frokost serveres

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Quality Hotel™ Start

For deg som ikke har tid til å sitte ned og spise frokost, tilbyr vi Quality Hotel™ Start, hvor du kan ta med deg litt påsmurt mat, litt frukt, og en kopp kaffe når du reiser. Ta kontakt med resepsjonen eller restauranten for bestilling.

Parkering

På Quality Hotel Grand Steinkjer finnes det utendørsparkering tilknyttet hotellet. Det er ikke mulig å forhåndsbestille parkering. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon.

Roomservice

Vi på Quality Hotel Grand Steinkjer vet at man ikke alltid har tid til eller ønske om å spise i restauranten. Derfor tilbyr vi våre gjester å få servert mat og drikke på hotellrommet, innenfor restaurantens åpningstider. Ta kontakt med resepsjonen eller restauranten for vår meny og bestilling.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Gratis Wifi

Alle hotellrom har trådløst internett. Ved å logge deg på med ditt medlemsnummer, får du tilgang 24 timer i døgnet uten å måtte bytte koder.

Andre tjenester

 • Joggerute
 • Heis
 • Flatskjerm
 • Konferansesenter
 • Popkornmaskin
 • Softismaskin
 • Restaurant
 • Turområde
 • Langrennsområde
 • Strykejern og strykebrett
 • Møterom
 • 100 % røykfritt hotell
 • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.