Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

50 000 rom fra 999 kr

Nå kan du booke hotellopphold i sommerens beste uker fra bare 999 kr – men pass på å booke senest 22. april!

Var det noen som sa sommersalg? Det stemmer!

Vi ønsker sommeren velkommen med åpne armer – nå kan du gjøre det samme! Sikre deg favoritthotellet i sommer, eller oppdag et helt nytt, til en skikkelig bra pris.

Det er på høy tid å sikre deg en sommer du sent vil glemme. Og hva er vel bedre enn å gjøre nettopp det med et skikkelig bra sommertilbud? Nå kan du nemlig booke hotellopphold fra bare 999 kr per natt mellom 20. juni og 18. august på hotell i hele Norden – sommerens beste uker kan bare bli enda bedre!

Hvilken nordisk destinasjon står på bucketlisten din? Tilbudet gjelder en hel rekke forskjellige destinasjoner. Kanskje gjør vi avgjørelsen enda vanskeligere for deg hvis vi forteller deg at du kan booke et sommeropphold i Oslo, Bergen, Kristiansand, Larvik, Tønsberg, Sandnes, Göteborg, Stockholm og København – bare for å nevne noen. Book deg en tur til en nordisk perle, og kryss av på listen din!

Skynd deg å booke sommertilbudet før favoritthotellet ditt blir fullbooket! Tilbudet kan bookes senest 22. april, og gjelder for opphold alle dager mellom 20. juni og 18. august.

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, med siste mulige utsjekksdato 18. august, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Betales direkte ved booking, og kan avbestilles innen 24 timer etter at bookingen er gjennomført. Bookingen kan ombookes fram til kl. 16:00 på ankomstdagen mot et gebyr på 400kr, pluss eventuelt mellomlegg. Kontakt kundeservice for å avbestille eller ombooke. Frokost er inkludert på alle hotell, utenom GLO Hotel Airport, At Six og Comfort Hotel® Xpress.

Dette tilbudet er ikke tilgjengelig. Klikk deg inn på Tilbud for å se alle aktuelle tilbud.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.