Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer Steinkjer ,  Norge

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer

Steinkjer,  Norge

Med sin sentrale beliggenhet i Steinkjer og Trøndelag, er Quality Hotel Grand et naturlig valg for arrangement og konferanser i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Grand, Steinkjer

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vi ønsker å bli husket for den gode matopplevelsen. Derfor har vi flere forskjellige valg for deg som er gjest hos oss.

Frokost

Start dagen med en sunn og næringsrik frokost, hvor vi tilbyr en rekke økologiske produkter. Det er viktig å huske at frokosten er dagens viktigste måltid - vi byr på variert kost som holder energinivået oppe hele dagen.

Lunch

De fleste ukedager serverer vi, på bestilling, en to-retters lunsj eller buffet i vår restaurant. Lunsj er inkludert i dagpakker og helpensjon for alle konferansegjester, og kan også forhåndsbestilles separat.

Restaurant

Uformelt eller med stil? Stol på oss. Vi fornyer våre menyer ofte, dette gir oss en unik mulighet til å utnytte de beste råvarene som sesongene kan by på. En kveld hos oss er en flott avslutning på en lengre konferansedag, en bedre feriemiddag for familien, eller for alle som vil unne seg noe ekstra.

Lobbybar

Lobbybaren er hotellets uoffisielle møteplass. Vår trivelig bar har det meste, og spesialiteten er lokale øltyper fra områdets egne bryggerier. Vi kommer gjerne med anbefalinger.

Catering

Vårt kokketeam med kjøkkensjef kan kunsten å imponere! Bruk oss til alle anledninger: fødselsdager, barnedåp, bryllup, minnestund, konfirmasjon. Vi garanterer kvalitet i alle ledd. Så kan vertskapet slappe av og kose seg sammen med gjestene. Catering fra Grand gjør selskapet komplett!

Menyer med det lille ekstra

Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi gjerne etter dine ønsker.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på
+47 74 16 47 00 eller via q.steinkjer@strawberry.no.

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Restaurant

Mandag: på forespørsel
Tirsdag: på forespørsel
Onsdag: på forespørsel
Torsdag: på forespørsel
Fredag: på forespørsel
Lørdag: på forespørsel
Søndag: på forespørsel

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.