Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Energy Stavanger ,  Norge

Se alle hotell i Stavanger, Norge

Clarion Hotel® Energy

Stavanger,  Norge

Velkommen til Norges mest unike designhotell! Clarion Hotel Energy er tegnet av Snøhetta. Her finner du kunst av Kjell Pahr-Iversen og eksklusiv design som egner å inspirere deg. Kort vei i sommer til kjente landemerker, golf og sportsarenaer.

Clarion Hotel® Energy 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,2
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Energy

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til oss på Clarion Hotel Energy! Har du spørsmål omkring oppholdet ditt? Vi håper du finner svarene her.

Bagasjerom

Hotellet tilbyr et bagasjerom for oppbevaring av bagasje før og etter oppholdet ditt.

Parkering

Om du ankommer med bil kan du parkere i parkeringshuset P-Siddis som ligger ca. 200 meter fra hotellet. Parkeringslapper kan kjøpes i resepsjonen for 140 NOK pr døgn. Ønsker du å betale pr. time koster dette 10-19 NOK/time og betales på automat i parkeringshuset. Vær oppmerksom på at det er parkering forbudt på hele området rundt hotellet og DNB Arena. Det er 20 ladeplasser tilgjengelig i P-Siddis.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløst internett, du trenger ingen passord.

Treningsrom

Hotellet har et velutstyrt treningsrom som er døgnåpent, for at du skal kunne trene akkurat når det passer deg - tidlig morgen eller sen kveld. Idylliske Mosvannet, Stokkavannet og herlige Sørmarka ligger i umiddelbar nærhet til Clarion Hotel Energy. Spør oss om fine gåturer eller joggeruter - vi tipser gjerne.

Savner du noe?

I vår lobbyshop selger vi et utvalg av nødvendige artikler, som barberutstyr, tannkrem og tannbørste. Mangler vi noe? Spør oss, så hjelper vi deg så godt vi kan.

Vil du overraske noen?

Er du på tur med noen som fortjener en overraskelse? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med spennende oppgraderingspakker. Kanskje en suite? Eller hva med en flaske musserende og noe godt å spise på rommet ved ankomst? Mulighetene er mange!

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Energy er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Kontakt oss

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på telefon +47 51 34 78 00 eller via e-post cl.energy@strawberry.no

Inn- og utsjekk

Innsjekk fra kl 15.00
Utsjekk senest kl 12.00

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00
Early Bird: 06.00 - 07.00

Treningsrom

Mandag: Døgnåpent
Tirsdag: Døgnåpent
Onsdag: Døgnåpent
Torsdag: Døgnåpent
Fredag: Døgnåpent
Lørdag: Døgnåpent
Søndag: Døgnåpent

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.