Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Energy Stavanger ,  Norge

Clarion Hotel® Energy

Stavanger,  Norge

Velkommen til Norges mest unike designhotell! Clarion Hotel Energy er tegnet av Snøhetta. Her finner du kunst av Kjell Pahr-Iversen og eksklusiv design som egner å inspirere deg. Kort vei i sommer til kjente landemerker, golf og sportsarenaer.

Clarion Hotel® Energy 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Clarion Hotel Energy er Norges mest unike design hotell! Det er tegnet av Snøhetta og utsmykket av Stavanger-maleren Kjell Pahr-Iversen. Interiøret er preget av skandinavisk design, som med møbler designet av Arne Jacobsen. Med plassering ved Stavanger Forum, gangbro til DnB Arena og 7 minutter fra Stavanger sentrum, er alt innen rekkevidde. 

Ferie- og opplevelsesbyen Stavanger

Stavanger er ikke bare Norges energihovedstad, Stavanger er byen hvor kultur møter natur. Det er en gammel, sjarmerende by med moderne preg som byr på mange opplevelsesmuligheter og et mangfoldig kulturliv. Opplev Solastranden, Kjerag og Preikestolen - Norges mest besøkte naturopplevelse. På en dagstur kan du oppdage byens museer, spennende butikker, utallige idrettsarrangementer, golfbaner og Kongeparken med Norges lengste bobbane! I hjertet av alt dette finner du Clarion Hotel Energy.

Unike konferansefasiliteter

Clarion Hotel Energy har kongress, konferanse og møte kapasitet for 1 300 til 2 personer! Med gangbro til Stavanger Oilers hjemmebane og event-arenaen DNB-arena, har vi kapasitet til 4500 mennesker ekstra. Som en del av Stavanger Forum-området er dette samlet Norges største kongress- og  messeområde.

Våre rike konferansefasiliteter gir fleksible løsninger for alt fra 2 til 5 800 personer.

Akitektur-, design- og miljøhotellet

Det er ikke bare plasseringen av Clarion Hotel Energy som er unik. Hotellet er tegnet av det internasjonalt anerkjente arkitektkontoret Snøhetta. Hotellet er et imponerende syn, inspirert av Preikestolens karakteristiske form, og dekket med aluminiumsplater som henviser til Stavanger’s hermetikk tradisjon. De ytre kvalitetene fortsetter innover i hotellet. Det er skap og skrivebord fra Montana, belysning fra Flos & Philip Starck, senger fra Dux, gulv fra Dinesen og Otta skifer.

Hotellet er i energiklasse A, noe som gir energieffektivitet og store besparelser for miljøet.

Kitchen & Table, Madla

Vår restaurant, Kitchen & Table Madla, serverer god og kortreist mat. Meny og retter er komponert av mesterkokken Marcus Samuelsson. Han har kombinert inspirasjon, stemning og krydder fra mingelen New York, med råvarer og fantastiske smaker fra Stavangerregionen. Resultatet er Fun Dining hos oss her på Madla. Restauranten har en hyggelig, varm og uformell atmosfære og jobber tett med lokale leverandører for å tilby genuine matopplevelser. Sjekk ut vår nyeste meny her

Trening, kunst og shopping

Som gjest på Energy har du byens beste utgangspunkt for opplevelser. Hotellet har et topp utstyrt treningsrom! For fantastiske løpeturer rundt idylliske Mosvannet, Stokkavannet eller i Sørmarka - bare ta på deg joggeskoene. For golf, besøk landets eldste 18 hulls golfbane ved vakre Stokkavannet, Stavanger Golfklubb. Et steinkast unna hotellet kan du bli inspirert på Stavanger Kunstmuseum eller shoppe på Madla Amfi senter. Stavanger Sentrum har mange gater du aldri blir lei av å gå i og oppleve, som Sjøhusrekken, utallige gågater i gamle Stavanger og ”Fargegata”. 

På utsiden av hotellet finner du elektriske biler og sykler til utleie.

For barn

I sommer byr vi på lekerom for små og store barn med forskjellige leker og aktivitetstilbud.

Come, feel the Energy! 

Kontakt

  • Ishockeyveien 2 4021 Stavanger , Norge

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Stavanger,
buss til Stavanger Turnhall

Buss

Busslinjer 3, 6, 7, 9 og 29
fra Stavanger sentrum/Bussterminalen.
Holdeplass til hotellet: Stavanger Turnhall
Holdeplass fra hotellet: DnB Arena

Fra Stavanger Lufthavn, Sola

Flybuss Stavanger Turnhall/DnB Arena

Taxi

Vi anbefaler Stavanger Taxi, tlf +47 51 90 90 90

Om Clarion Hotel Energy

Antall hotellrom

400 rom - 800 sengeplasser

Antall konferanserom

14 stk - kapasitet på 1000 personer

Avstand flyplass

Stavanger lufthavn, Sola, ca 13 km

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.