Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge Stavanger ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge

Stavanger,  Norge

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge ligger på den vakre bryggen i Stavanger. Restauranter, barer, butikker og Valbergstårnet med utsikt over byen ligger like ved. Fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Clarion Collection® Hotel Skagen Brygge 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Et opphold på Clarion Collection Skagen Brygge er som å leve midt i Stavangers maritime historie. Her bor du i moderne sjøboder som har vunnet priser for sin arkitektur og er blitt et symbol for det moderne Stavanger.

På bryggen i Stavanger sentrum

Hotellet ligger på bryggen i sentrum av Stavanger, i et område med en lang og spennende historie preget av Stavangers sentrale rolle innen sildefiske. Her kan du nyte utsikten over havneområdet og Gamle Stavanger - Nord-Europas best bevarte trehusbebyggelse. I nyere tid er Stavanger blitt Norges oljehovedstad, hvor du blant annet finner Oljemuseet, som ligger en kort spasertur fra hotellet.

Fika og kveldsmat inkludert

Hver dag kan du spise en stor og god frokost på hotellet, som selvsagt er inkludert i romprisen. Også fika på ettermiddagen og kveldsmat på kvelden er inkludert når du bor hos oss. Du kan lese mer om maten og serveringstidene under Servicetilbud.

Treningsrom

Vårt nyoppussede treningsrom er åpent fra 06.00 til 22.30, og inneholder en tredemølle, ellipsemaskin, sykkel, romaskin og et utvalg av frivekter for deg som vil ha en skikkelig treningsøkt. Om vær og vind tillater det har vi en utendørs terasse med møbler hvor du kan slappe av.

Stavanger by

Rundt hjørnet for hotellet finner du byens koselige og bilfrie sentrum, med et variert utvalg av butikker, restauranter som byr på lokale råvarer og kulinariske opplevelser, og koselige kafeer. Fargegata er i vårt nabolag med sine sjarmerende cafeer og barer med husene malt i sterke farger. Det er kort avstand til fjell og fjord. Båten inn til Lysefjorden går rett utenfor hotellet og Ryfast Tunnelen tar deg enkelt med bil fra sentrum, for å komme til Preikestolen. Les mer om Stavanger her.

Golf i Stavanger

Lyst å spille golf mens du er her? I Stavanger finns en levende golfkultur. Sola Golfklubb ligger 15 kilometer fra hotellet og har en 18-hullsbane, en 9-hullsbane og et treningssenter.

Hotellets historie

Hotellet åpnet sine dører i 1988 og har spilt en avgjørende rolle for det moderne Stavanger. Med inspirasjon fra de gamle sjøbodene som preger området har hotellet vunnet priser for sin sjarmerende arkitektur. Med vakttårnet Valberget i bakgrunnen brukes ofte hotellet i markedsføring av Stavanger.

Kontakt

  • Skagenkaien 28-30 4004 Stavanger , Norge

Finn frem til hotellet

Tog/buss

Stavanger stasjon

Fra flyplassen

Flybuss fra Sola Flyplass

Taxi

Vi anbefaler Rogaland Taxi +47 51 90 90 00

Om Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Antall rom

116 stk - 124 senger

Avstand til flyplassen

15 km, ca 20 min

Avstand lokaltrafikk

Stavanger togstasjon: 500 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.