Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Son Spa Son ,  Norge

Se alle hotell i Son, Norge

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa er et av de største spahotellene i Norge, med herlig beliggenhet helt i vannkanten og med gangavstand til idylliske Son sentrum. Opplev den gode atmosfæren preget av maritim historie, på konferanse, med kjæresten eller med venner.

Son Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
5,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

5,2
av 10
Vurdering av Son Spa

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
1055 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Hyggelig hotell med fin beliggenhet og en fin spa-avdeling det er vært å besøke, god mat og meget hyggelig betjening.

2. april 2024, , Rune C

Fin spa avdeling og god aromaterapi. Hyggelig betjening, kun et minus var engelsktalende kelner og parkeringshuset kunne godt ha vært noe rimeligere. Maten var helt fantastisk. Helhetlig god opplevel…

Fin spa avdeling og god aromaterapi. Hyggelig betjening, kun et minus var engelsktalende kelner og parkeringshuset kunne godt ha vært noe rimeligere. Maten var helt fantastisk. Helhetlig god opplevelse og et sted vi vil besøke igjen, kan anbefales.
Les mere
3

Fint spa-anlegg, men dropp restauranten der.

31. mars 2024, , JoGrGu

Veldig fint spa-hotell, men restauranten var elendig. Sengene var nydelige og rommet fint. Frokosten var også førsteklasses. Selve spa-anlegget var også fint, deilig med de badstuene og bading i hav…

Veldig fint spa-hotell, men restauranten var elendig. Sengene var nydelige og rommet fint. Frokosten var også førsteklasses. Selve spa-anlegget var også fint, deilig med de badstuene og bading i havet. Restauranten var veldig middels. Menyen var forandret fra den på siden dems. Indrefileten var byttet med entrecôte og jeg fikk en flis som så ut som en kotelett. Litt skuffet med tanke på jeg betalte 485 kr for den og med god vin til. Ribben, steam bun var også byttet ut med pulled pork. Og skreien med kveite Nyt spa-anlegget men spis et annet sted eller så får de bytte ut kokken.
Les mere
5

Hyggelig og avslappende opphold!

30. mars 2024, Fornebu, Norge, NorwegianGroup

Kjempe fint opphold! Vi var her en natt, og koste oss veldig! Ble med på badstuerituale, med kjempe dyktig ansatt som skapte en hyggelig atmosfære! Vi spiste en grei middag, men som dessverre sku…

Kjempe fint opphold! Vi var her en natt, og koste oss veldig! Ble med på badstuerituale, med kjempe dyktig ansatt som skapte en hyggelig atmosfære! Vi spiste en grei middag, men som dessverre skuffet noe. Biffen var dessverre rå inni (ba om medium+), og desserten «petite four» var bokstavelig talt petite. Ikke smakte det spesielt godt heller, virket tørre og som de hadde stått for lenge. Fikk også ansiktsbehandling, og må gi en ekstra stor takk til de dyktige ansatte i spaområdet. Fikk kjempe god service og hjelp av en søt ung dame i resepsjonen i spaet, og fantastisk ansiktsbehandling av en utrolig hyggelig dame. Spaet får 10/10! Vi kommer tilbake! Veldig hyggelig betjening i

Svar fra eier

31. mars 2024

Kjære NorwegianGroup, Vi setter så pris på din tilbakemelding etter ditt siste opphold, Så hyggelig å se at dere hadde en fin opplevelse med vår badstumester, de er super dyktige. Når det gjelder din kommentar til restauranten skal jeg ta med dette videre til kjøkkenet at maten ikke sto helt til forventing.  Men jeg ser at dere virkelig har hatt en fin spa-opplevelse og behandling.  Velkommen tilbake ved en senere anledning. 

Les mere
2

Mangelfull informasjon og ingen mat å få kjøpt

28. mars 2024, , Harriet M

Vi hadde bestilt overnatting på hotellet, sjekker inn, og får beskjed om at det ikke er mat å få, det er IKKE ledig plass i restauranten til noe tidspunkt, det var heller ikke mulig å få bestille mat…

Vi hadde bestilt overnatting på hotellet, sjekker inn, og får beskjed om at det ikke er mat å få, det er IKKE ledig plass i restauranten til noe tidspunkt, det var heller ikke mulig å få bestille mat på rommet.Dette hadde vi ikke fått beskjed om på forhånd. Meget dårlig kundeservice, kan ikke anbefales.

Svar fra eier

31. mars 2024

Kjære X5034J, Så leit at dere ikke fikk plass i vår restaurant, spesielt i helgene kan det bli fullbooket hvis man ikke booker på forhånd. Men forstår din situasjon, jeg skal ta med dette videre. Takk for tilbakemelding.

Les mere
4

Flott opphold

26. mars 2024, Fjerdingby, Norge, elena huse k

Fint spahotell i nydelige omgivelser. God service, spesielt i resepsjonen. Ble oppgradert og veldig fornøyd med rom/leilighet. (men litt lytt..) Fantastisk utsikt! Avslappende badstuopplevelse med duk…

Fint spahotell i nydelige omgivelser. God service, spesielt i resepsjonen. Ble oppgradert og veldig fornøyd med rom/leilighet. (men litt lytt..) Fantastisk utsikt! Avslappende badstuopplevelse med dukkert i sjøen. Vi var 4 pers med 2 rom, alle fornøyde med mat, service og opphold.

Svar fra eier

31. mars 2024

Kjære Elena huse K. Tusen takk for din fine tilbakemelding etter ditt opphold her på vår kystperle! Så hyggelig å se at dere ble fornøyd med oppgradering av rommet og at alle koste seg med mat, rom og spa!  Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.