Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Son Spa Son ,  Norge

Son Spa

Son,  Norge

Son Spa er et av de største spahotellene i Norge, med herlig beliggenhet helt i vannkanten og med gangavstand til idylliske Son sentrum. Opplev den gode atmosfæren preget av maritim historie, på konferanse, med kjæresten eller med venner.

Son Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Son Spa

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Velkommen til vår restaurant - vårt samlingssted for hotellgjester, spa-gjester, seilere, båtbesøkende, fastboende og andre som måtte ønske seg en kopp kaffe eller en matbit.

Restaurant med sjøkant

Vi er stolte av vår restaurant, som både inneholder innendørs restaurant og stor veranda med direkte adgang til gjestebryggen. Uansett om du sitter inne eller ute vil du se sjøen, som skaper en herlig atmosfære for alle gjester. Alle dager serverer vi à la carte-meny. Også til middagen følger vi tankegangen om sunn og helhetlig mat, og vi bruker gjerne råvarer fra vårt eget nærområde. 

Japansk kjøkken

Vi ønsker å bringe havet enda mer inn i menyene våre. Vi har utvidet kjøkkenet vårt med et helt nytt team som lager moderne japansk mat. De utfører et utsøkt håndverk av tradisjonelle teknikker, med en vri – i både krydder, ingredienser og kultur. Nyt vår fineste sushi kombinert med smakfullt kjøtt fra vår japanske grill. Kombiner gjerne begge menyene for å få en herlig variasjon gjennom hele oppholdet.

Meny og råvarer

Våre kokker benytter seg utelukkende av førsteklasses råvarer hver eneste dag, uansett sesong eller antall gjester. De legger sin stolthet i å skape opplevelser for alle ganer, uansett preferanse. Vi serverer a la carte og skreddersyr menyer til konferanser og selskaper. Vi utnytter det faktum at vi ligger rett ved vannkanten, og har et godt utvalg av både kjøtt og fisk på vår meny. Menyene vil endres etter årstidene, i takt med sesongbaserte råvarer. 

Bar

Vår bar ligger i tilknytning til restauranten, og kun noen få skritt unna verandaen. Her kan du få noe godt i glasset, en kopp kaffe, eller kanskje du har et spesielt ønske? Våre bartendere vil gjøre sitt beste for å gjøre deg fornøyd.

Vår uteservering

Vi har en stor terrasse med uteservering for de dagene hvor været tillater det, eller for de dagene hvor det er deilig å pakke seg inn et godt og varmt skjerf og sette seg ute med en kopp kakao og en god bok. Her kan du nyte utsikten over Sonskilen og Oslofjorden, se på båtene som sakte flyter forbi eller fuglene som brisker seg i fjæra.

Selskap

Har du noe du ønsker å feire? Vi vil gjerne tilrettelegge ditt selskap for deg. Uansett anledning - familieselskap, vennemiddag, feiring eller rett og slett en samling av gode mennesker - vi er sikre på at dere vil kose dere og nyte hverandres selskap hos oss i Son. Ta gjerne kontakt med oss.

Kontakt og bestilling 

Ta gjerne kontakt med hotellet om du har spørsmål, eller ønsker å reservere bord i restauranten.

E-post: stay@sonspa.no
Telefon: +47 64 98 48 00

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag - søndag: 08.00 - 11.00

Lunsj

Alle dager: 11.30 - 14.00 (dagens lunsj)

Alle dager: 12.00 - 16.00 (Á la carte lunsj)

Middag

Søndag - torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 17.00 - 22.30

Lobbybar

Alle dager: 12.00 - 02.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.