Problemer med å booke avtalepriser

Før øyeblikket har vi problemer med noen av våre avtalepriser. Kontakt kundeservice hvis du ikke får booket hotellrom til bedriftsavtalepris. Kundeservice har en magic touch som kan fikse det for deg! Beklager ulempen.

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Se alle hotell i Sogndal, Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge

Med Sognefjordens beste beliggenhet, er Quality Hotel Sogndal det perfekte utgangspunkt for unike naturopplevelser. Vi har 226 rom, konferansekapasitet opp til 1000 personer, restauranter og bar, og ligger midt i Vestland fylke.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Sogndal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Quality Hotel Sogndal! Har du spørsmål om ditt besøk? Vi håper du finner svarene her.

Frokostbuffét

Alle er hjertelig velkomne til å nyte frokostbuffeen vår. Er du overnattende gjest hos oss, inngår frokostbuffeen i romprisen, men også du som ikke bor hos oss er velkommen på frokost. Prisen er da 180 kroner for voksne og 70 kroner for barn mellom 2-12 år. Barn under 2 år spiser gratis. Velkommen!

Trening

Ta deg en skikkelig treningsøkt i treningsrommet vårt med toppmoderne utstyr. Treningsrommet finner du i 1. etasje.

Hotellets boende gjester kan også trene gratis hos vår samarbeidspartner Spenst Sogndal avdeling Kulturhuset. Husk å få med deg adgangskortet i resepsjonen før du drar.

Parkering

Hotellet har 126 parkeringsplasser hvorav 40 av disse er i parkeringskjeller. Parkeringssystemet baseres på skiltgjenkjenning ved inn - og utkjøring. Parkeringen driftes av ONEPARK, ved spørsmål kan du ta kontakt med deres 24 timer kundeservice på telefon: 22 84 92 00. Dersom du glemmer deg kan du betale avgiften på ONEPARK sine nettsider innen 48 timer etter bruk, om ikke vil du få tilsendt faktura i posten og det vil da tilkomme et fakturagebyr.

Hotellet har 8 ladestasjoner for el-biler.

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for vesker og annet som gjester kan bruke under og etter besøket.

Wifi

Det er åpent gratis trådløst internett på hele hotellet. Du kobler deg enkelt til "Strawberry-guest", det er ikke nødvendig med passord.

Mangler du noe?

Fikk du ikke med deg alt da du pakket til reisen? Ingen fare - i resepsjonen har vi det meste du trenger; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum,skopuss og sy-kit.

Oppgradere ditt besøk

Ønsker du å oppgradere rommet ditt, er det bare å kontakte personalet som står klar til å hjelpe deg.

Mistet og funnet

Fikk du ikke med deg alt da du pakket ned for hjemreisen din? Kontakt gjerne resepsjonen så kommer vi til å gjøre vårt ytterste for at du skal få igjen dine gjenglemte gjenstander.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Sogndal er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold ta gjerne kontakt med oss på telefon Telefon:  +47 57 62 77 00 eller epost q.sogndal@strawberry.no

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra 15.00
Utsjekking senest 12.00

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 10:00
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Vågal Burger and Gin

Mandag - lørdag: 15:00 - 23:00
Søndag: 14:00 - 22:00

Kjøkkenet stenger 60 minutter før stengetid.

La Pergola

Mandag - lørdag: 16:00 - 23:00
À la carte til 22:00
Pizza til 22:30

Søndag: 14:00 til 20:00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.005 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.