Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge

Med Sognefjordens beste beliggenhet, er Quality Hotel Sogndal det perfekte utgangspunkt for unike naturopplevelser. Vi har 226 rom, konferansekapasitet opp til 1000 personer, restauranter og bar, og ligger midt i Vestland fylke.

Quality Hotel™ Sogndal 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,2
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Sogndal

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Quality Hotel Sogndal finner du nydelig mat og god drikke i fantastiske lokaler. Stor middag, lukkede selskap, frokost eller lunsj – du er velkommen!

Eppel Bar og Restaurant

Eppel Bar & Restaurant er en av flere restauranter på Quality Hotel Sogndal. Her får du boltre deg fritt i det ypperste av den gode maten våre dyktige kokker er så kjente for. Eppel er også en sosial møteplass og har en velfylt bar med alle skjenkeretter. Vi har naturlegvis et godt utvalg av internasjonale drikkevarer, men vi har også godt utvalg av lokal drikke fra blant anna Balder og Balholm, i tillegg til en rekke kaffidrinker, cocktails, Prosecco, mineralvann og juice. Etter middagen, løpeturen, konferansen eller rett og slett ein lang dag, er det avslappende å sette seg ned med et glass med noe godt i. Om våren og sommeren er det noe helt eget å sitte ute i hotellets hage med fjell og Sogndalselva som utsikt. Her kan du bestille enkelt ved hjelp av QR-kode. Mens bartenderen preparerer drikken, så kan du sitte å nyte. Eppel Bar er den naturlige møteplass for en forfriskende drink og sosialt samvær, og vi tilbyr både shuffleboard og biljard. Kom inn og spill, heng med venner og nyt atmosfæren.

Vågal Burger and Gin

Med utgangspunkt i førsteklasses råvarer og dyktige kokker ønsker vi å invitere til en spennende matopplevelse hver eneste dag. Menyen på Vågal Burger and Gin er en drøm for deg som er glad i hamburger, men du finner også klassiske alternativ som biff eller vegetar. Her er det hyggelige lokaler som gir en uformell og trivelig ramme rundt ditt måltid. I samme avdeling finner du baren, med et bredt og rikt barkart bestående av alt fra trendy drinker til lokale bryggerivarer.

La Pergola 

Her ønskes du velkommen til italiensk smak og atmosfære. La Pergola er en veldig hyggelig liten «ristorante» med deilige pizzaer, knasende sprø salater, pasta, lekre desserter og ikke minst vår spesialitet: grillede kjøttretter. Alt laget fra bunnen av, med den ekte smaken av Italia!

Måltider

Skal du tidlig avgårde så setter vi gjerne ut det vi kaller for en liten "Early Bird"-frokost til deg. Lunsj er hovedsakelig på forespørsel, men resepsjonen har alltid noen alternativer om du er litt sulten.

Selskap og catering

Konfirmasjon, bryllup, jubileum eller lukket selskap? Vi kan hjelpe deg med å skreddersy det programmet som passer for deg og dine.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold ta gjerne kontakt med oss på telefon Telefon:  +47 57 62 77 00 eller epost  q.sogndal@strawberry.no

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 10:00
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Eppel Bar

Tirsdag - lørdag: 19:00 - 24:00

Eppel Restaurant

Kun ved forhåndsbestilling.

Vågal Burger and Gin

Mandag - lørdag: 15:00 - 23:00
Søndag: 14:00 - 22:00

Kjøkkenet stenger 60 minutter før stengetid.

La Pergola

Mandag - lørdag: 16:00 - 23:00
À la carte til 22:00
Pizza til 22:30

Søndag: 14:00 til 20:00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.