Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Olavsgaard Skjetten ,  Norge

Quality Hotel™ Olavsgaard

Skjetten,  Norge

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferansehotell beliggende i landlige omgivelser mellom Oslo og Gardermoen. Hotellets beliggenhet og moderne konferanselokaler gjør det til en naturlig møteplass for hele Østlandet.

Quality Hotel™ Olavsgaard 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid. Vår rikholdige frokostbuffet inneholder blant annet et utvalg økologiske produkter og te i løsvekt med mange spennende smaker.

Frokost serveres

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 10.30
Søndag: 08.00 - 10.30

Åpningstidene for våre restauranter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Parkering

Du parkerer gratis når du bor hos oss på Quality Hotel Olavsgaard! Det er rikelig med oppmerkede parkeringsplasser rett utenfor hotellet - du trenger ikke parkeringsbevis, og selvfølgelig har vi parkeringsplasser reservert for handicappede og for el-biler.

Gym

På Quality hotel Olavsgaard har vi treningsrom med tredemølle, treningsapparat for funksjonell trening og spinningsykkel. Har du lyst til å ta en treningstur eller kanskje bare utforske nærområdet når du bor hos oss? Vi har også egne turkart med turforslag fra 5 – 25 km. Selv om vår beliggenhet er nær et travelt veikryss, er våre turforslag grønne!

Åpningstider - hotellgym

Alle dagar: 05:00 - 23:00 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider under sommerperioden og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Renseri

Ønsker du å vaske klærne dine mens du bor hos oss? Vi har vaskemaskin og tørketrommel tigjengelig. Vaskepulver og skyllemiddel fås kjøpt i resepsjonen.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Gratis Wi-Fi

Alle våre hotellrom har gratis trådløst Internett. Du får tilgang gjennom å logge deg på med ditt Strawberry-nummer, eller du kan få en kode i resepsjonen.

Andre tjenester

 • Joggerute
 • Utendørs parkering
 • TV
 • Konferansesenter
 • Popkornmaskin
 • Softismaskin
 • Kaffemaskin på utvalgte rom
 • Restaurant
 • 100 % røykfritt hotell
 • Bar
 • Kafé

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.