Problemer med å booke avtalepriser

Før øyeblikket har vi problemer med noen av våre avtalepriser. Kontakt kundeservice hvis du ikke får booket hotellrom til bedriftsavtalepris. Kundeservice har en magic touch som kan fikse det for deg! Beklager ulempen.

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg er et av Norges største familie- og konferansehotell og ligger kun 50 minutters kjøring fra Oslo. For familiebesøkende har vi Superland og Badeland. Konferansegjestene kan møtes i moderne lokaler.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Sarpsborg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Inne på Superland ligger Badeland. Det er 2000 kvadratmeter stort, og består av mange forskjellige attraksjoner. Her er det to forskjellige vannsklier, strømkanal, boblebad, og en sopp. Dette kan kjøpes i tillegg til hotellovernatting, for våre gjester koster inngang til badeland 139,- kr per person.

Priser for boende hotellgjester:

Badeland: 139 kr per person (3 år +)
Superland (minigolf, klatrevegg og lekelabyrint for de minste): 145 kr per person (3 år +)
Superland, klatring og badeland: 245 kr per person (3 år +) 

Soppen

Badeglede for store og små. Det er alltid spennende å løpe gjennom vannet, eller bare å stå under.

Space Bowlen

Space Bowlen har en aldersgrense på 9 år. Det er fordi røret ned til bollen er 24 meter langt. Så kommer du ut i bollen og spinner flere ganger rundt, før du ramler ut i bassenget endten med beina eller hodet først. Bassenget under er 1,8 meter dypt.

25 metersbassenget

Vi har fire svømmebaner på Badeland. Det er alltid to av de fire banene som er svømmebaner og alle fire ved behov. Vannet er 1,6 meter på det dypeste.

Relaxavdelingen

Her inne kan du nyte 34 grader i vannet, en dampbadstue eller en dypp i den kalde kulpen i en behagelig atsmosfære. Vår Relax-avdeling har 16-års aldersgrense. Dette er et fint området for voksne, som vil trekke seg litt unna med lavere støynivå og høyere vanntemperatur.

Garderobe

Vi har 600 garderobeskap fordelt på dame-, herre- og handikapgarderobe. Vi bruker "klokker" med RFID chip, som gjør at du kan låse skapet igjen og igjen. Klokken må kjøpes av alle som benytter garderobene. Dersom familier bader, kjøper de antall klokker etter antall skap de ønsker å benytte, med minimum en klokke per garderobe. Denne klokken kan du beholde, og bruke på ny: Du bytter den i resepsjonen hver gang du betaler deg inn for å bade. Vi anbefaler at du låser inn verdisakene dine. Det er dessverre ikke bare ærlige mennesker der ute, så vi anbefaler at dere bør låse inn verdisakene i skapet.

Noen regler må vi ha

Barn mellom 0 - 10 år må ha med voksen over 18 år i vannet når de skal bade.
Barn mellom 10 - 12 år må ha med voksen over 18 år på land når de skal bade. 
Barn over 12 år som er svømmedyktige kan bade alene. 

Det er 12 års aldergrense for å bade alene. Vennligst respekter at barn under 12 år må ha med foreldre, foresatte eller en voksen som har fylt 18 år. Flott at dere blir med inn og passer på at barna deres er trygge. Vi har tilsynsvakter som hjelper til om ulykken er ute. Personlig hygiene er også viktig. Vi setter pris på at alle som benytter Badeland dusjer og vasker kroppen og håret godt med såpe før dere går i vannet. Husk - det er vi voksne som lærer barna. Gå foran som et godt eksempel.

Badeland er åpent for alle - vi ønsker deg velkommen uansett om du er overnattende hotellgjest, konferansedeltager eller om du vil komme på dagstur med venner eller familie. Husk å ta med badetøy til både store og små!

Åpningstider Superland/Badeland

Vanlige åpningstider Badeland

Mandag - lørdag: 09:00 - 21:00
Søndag: 09:00 - 18:00

Siste dag i alle ferier, har lik åpningstid som søndag.

Åpningstider Café Sulten

Mandag - fredag: 16:00 - 20:00
Lørdag: 12:00 - 20:00
Søndag: 12:00 - 17:00

Merk at i ferier og høytider har vi andre åpningstider, ta gjerne kontakt med oss for aktuelle åpningstider.

Åpningstider Superland/badeland i sommer fra 29.06 - 10.08

Alle dager: 09.00 - 21.00
Søndag 11.august: 09.00 - 18.00

Åpningstider Café Sulten 29.06 - 10.08

Alle dager: 12.00 - 17.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.