Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Se alle hotell i Sarpsborg, Norge

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Quality Hotel Sarpsborg er et av Norges største familie- og konferansehotell og ligger kun 50 minutters kjøring fra Oslo. For familiebesøkende har vi Superland og Badeland. Konferansegjestene kan møtes i moderne lokaler.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,6
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Sarpsborg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Quality Hotel Sarpsborg ønsker vi å tilrettelegge for at du skal få et best mulig opphold.

Frokost

La oss friste deg med både kaldt og varmt utvalg hver eneste dag! Frokost er alltid inkludert når du overnatter hos oss.

Parkering

Vi har 500 parkeringsplasser rett utenfor døren. Parkering er gratis i en time, deretter er prisen 15 NOK per time. Døgnpris: 60 NOK. Betalingen skjer på automaten rett på innsiden av hotellet, autopay.io eller easypark. Kjører du fra oss uten å foreta deg noe, blir du tilsendt en faktura med fakturagebyr i posten.

Trenger du å lade el-bilen? Rett ved siden av hotellet ligger INSPIRIA Ladepark, her kan du lade ekstra grønt og ekstra billig. Betaling skjer hos INSPIRIA og på deres automater. 

Sykkeltrurer fra hotellet

Rundt hotellet finnes det fine sykkel og tur-løyper. Her kommer noen fine tips til sykkelturer med kart fra hotellet vårt: 

Sykketur til Solli Brug: Kart + mer info her 

Glommastien på sykkel - rundtur Kart + mer info her

Wifi

Trådløst internett er tilgjengelig og gratis på hotellet. Koble deg til "Quality Guest". Du trenger ikke passord. 

Bagasjerom

Vi har et bagasjerom hvor vi tar vare på bagasjen din om det er behov for det etter utsjekk.

Sen utsjekk

Har dere lyst til å beholde rommet litt lenger kan dette avtales med resepsjonen mot et ekstra beløp, og hvis vi har kapasitet. Du kan benytte våre fasiliteter også etter utsjekk.

Glemt badetøy?

Det gjør ingenting om du la igjen badedrakta eller svømmebrillene hjemme. I Superland har vi vår egen Badebutikk, hvor vi fører svømmetøy til både barn og voksne, svømmebriller og baderinger og badebleier. 

Lyst på noe ekstra?

Å bo på hotell skal være noe litt annet enn å bo hjemme. Nyt en følelse av luksus og unn deg noe ekstra. Kanskje vil du overraske noen med frukt, vin eller sjokolade? Eller en overraskelse til barna, som ligger på rommet ved innsjekk?  Mulighetene er mange. Ta kontakt med resepsjonen så fikser vi det meste.

Våre suiter

Vi har flere suiter til de anledningene hvor det er viktig å ha det lille ekstra. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Sarpsborg er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Shopping

Vi har mange kjøpesentre og et flott bysentrum i Sarpsborg.  Storbyen kjøpesenter finner du i Sarpsborg sentrum (5 minutter unna). Amfi Borg finner du om du kjører ut på E6 mot Sverige og tar av første avkjørsel nr. 6. (3 minutter unna). Østfoldhallen finner du om du om du kjører 109 veien mot Fredrikstad (10 minutter unna).

Apotek

Nærmeste apotek finner du på Amfi Borg. Ta ut på E6 mot Gøteborg, ta av ved første avkjøring (nr. 6) Det tar ca 3 minutter med bil.

Inn- og utsjekking

Innsjekk fra 15.00
Utsjekk klokken 11.00

Åpningstider

Ordinære åpningstider:

Frokost
Mandag - fredag: 06:00 - 09:30
Lørdag : 07.00 - 10.00
søndag: 07:00 - 10:30

Lunsj og småretter 

Alle dager : 12:00 - 16:00 (unntak i ferier) 

Middag 

Mandag - fredag :18:00 - 22:00
Lørdag: 17:30 - 21:00 
Søndag: stengt

OBS: Merk at åpningtsidene variere i ferier og helligdager. Henvende deg til resepsjonen vår for aktualle åpningtsider.  

OBS: Vi har andre åpningstider på 17.mai - Les mer: HER  

Book bord til vår restaurant

Vi oppfordrer til å booke bord på forhånd til vår restaurant, da restauranten vår kan bli full. Du kan booke bord her: Book bord her

Åpningstider Superland/Badeland

Merk: Badeland og klatreveggen holder stengt 17.mai.
Vanlige åpningstider Badeland: 

Mandag - lørdag: 09:00 - 21:00
Søndag: 09:00 - 18:00

Siste dag i alle ferier, har lik åpningstid som søndag.

Åpningstider Café Sulten

Mandag - fredag: 16:00 - 20:00 
Lørdag: 12:00 - 20:00
Søndag: 12:00 - 17:00

Merk at i ferier og høytider har vi andre åpningstider, ta gjerne kontakt med oss for aktuelle åpningstider. 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.