Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Pond Sandnes ,  Norge

  • Stort lokale med utsikt ved Quality Hotel Pond, Sandnes
  • Det store lokalet "Faith Hope Love" ved Quality Hotel Pond, Sandnes

Quality Hotel™ Pond

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Pond er lokalisert på Forus, midt i det ekspansive og internasjonale virksomhetsområdet i Stavangerregionen. Her kan du nyte alle fasiliteter som et nytt og fremtidsrettet hotell har å by på.

Quality Hotel™ Pond 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

En skikkelig frokost gir energi og en god start på dagen. I vår restaurant serverer vi en stor frokostbuffét med et godt utvalg økologiske produkter.

Frokost serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 09.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt gjerne hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Quality Hotel™ Start

For deg som ikke har tid til å spise frokost tilbyr hotellet en Quality Hotel™ Start. Ta kontakt med vårt stage crew på hotellet for mer informasjon og bestilling.

Quality Hotel™ Start kan bestilles:

Mandag - fredag: Fra 04.00

Parkering

Som gjest på hotellet tilbyr vi 20 gratis parkeringsplasser samt to parkeringsplasser for elbil utenfor hotellet. Ta kontakt med resepsjonen dersom parkeringsplassen er full.

Treningsrom

Tren i vårt nye og fine treningsrom. Her finnes både frivekter og det siste innen treningsmaskiner, inkludert tredemøller. Om du heller vil røre på deg ute i frisk luft, ligger Sola Golfklubb og fine turområder en liten gåtur unna hotellet. Ta kontakt med resepsjonen for veibeskrivelse eller kart.

Åpningstider:

Mandag - torsdag: Døgnåpent

Lounge 24

Skulle du bli fysen på noe godt i løpet av dagen, kvelden eller natten, så har vi et bredt utvalg av snacks, lette måltider, drikke og andre nødvendigheter i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du være både syvsover og nattugle. Velkommen hit, når som helst!

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Renseri

Trenger du å få unnagjort en klesvask mens du bor hos oss? Hotellet har samarbeid med et vaskeri. Om du leverer ditt tøy i resepsjonen innen kl. 08.00 får du det tilbake samme kveld senest kl. 18.00. For priser se skjema på rommet.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløst internett.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.