Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Porsgrunn Porsgrunn ,  Norge

Comfort Hotel® Porsgrunn

Porsgrunn,  Norge

Comfort Hotel Porsgrunn, et moderne hotell med sentral beliggenhet midt i hjertet av byen åpnet 1 mars 2019. Velkommen til din nye hotellopplevelse i Porsgrunn med 134 flotte rom, Barception, treningsrom og spennende møte- og konferansefasiliteter.

Comfort Hotel® Porsgrunn 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Comfort Hotel Porsgrunn! Hotellet med 134 moderne gjesterom, særegene suiter med egen takterrasse, treningsrom med utsikt over kystbyen, underjordisk parkeringskjeller og spennende konferansefasiliteter. Her kan både gjester og lokale kan jobbe, spise, ha møter og selskap i en avslappende atmosfære.

Din nye hotellopplevelse i Porsgrunn

Comfort Hotel Porsgrunn har åpnet midt i hjertet av byen, et steinkast fra togstasjonen og bussterminalen. Med gangavstand til shopping, restauranter, severdigheter og kollektivtransport, bor du så sentralt som det går an i Porsgrunn. Spis god og økologisk frokost for den beste starten på dagen, tren til herlig panoramautsikt på treningsrommet i 8. etasje, eller slapp av i lobbyen med et glass vin eller kopp kaffe fra døgnåpne Barception. Hold et møte, seminar eller kurs på et av våre 6 moderne møterom, og ikke minst sov i våre komfortable rom. Alt til en attraktiv pris!

Enkel og rask mat hele døgnet 

Comfort Hotel satser på mat som er enkel, god og bra for både kropp og miljø. I vår Barception finner du småretter, snacks, kaffe, øl og annet godt. Frokosten vår er en hybrid mellom en klassisk hotellbuffet og kaféfrokost. Vi har grønt fokus og sørger for å dekke på med det du lyst på, men vi skipper unødvendig overflod. Se alle servicetilbud vi tilbyr her.

Alt fra Standardrom til toppsuiter

Hos oss kan du sove godt, uansett. Book deg en natt på en av våre 5 unike suiter for det lille ekstra. Suitene er ca. 45 kvadratmeter store og er innredet etter ulike temaer som "UrbanFriends, "GirlPower" og SportsSuite.  I toppsuiten "The Eye" kan du ligge i sengen med halve kroppen i et "glassøye" ut av hotellet og nyte utsikten over Porsgrunn by. Book din hotellnatt og opplev det for deg selv!

Kontakt

  • Kammerherreløkka 3 3915 Porsgrunn , Norge

Finn frem til hotellet

Buss/tog

Porsgrunn togstasjon og Porsgrunn bussterminal

Fra Torp lufthavn Sandefjord

Telemarksekspressen til Porsgrunn stasjon

Taxi

Vi anbefaler Grenland Taxi
Telefon +47 03536

Om Comfort Hotel Porsgrunn

Antall hotellrom

134 rom - 261 sengeplasser

Avstand til flyplass

Torp Sandefjord lufthavn, 45 km, ca. 30 min med bil/taxi.

Avstand lokaltrafikk

Porsgrunn togstasjon, 75 meter,  Porsgrunn bussterminal 40 meter.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.