Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Sommerro Oslo ,  Norge

Sommerro

Oslo,  Norge

Sommerro er huset for hele byen, med stuer, scener og samlingssteder for alle som vil stikke innom og soverom for alle som vil bli. Sommerro er et sted alle kan føle seg litt hjemme, og likevel langt vekk fra hverdagen.

Sommerro 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Vestkantbadet

Velkommen til en helt nybygget velværeavdeling i Vestkantbadet, med 8 moderne behandlingsrom for kropp og ansikt og et 400 m2 stort gym for medlemmer og hotellets gjester. 14. november åpner det fredede Vestkantbadet som rommer svømmebasseng, kaldkulp, tørrbadstu, infrarød badstu, velværebutikk, 6 ekspress-behandlingsrom for ansikt, hår og make-up og 4 behandlingsrom for høykvalitets massasjeopplevelse for kropp, rygg og nakke.

Vestkantbadet Gym

Vestkantbadet Gym er et unikt treningstilbud for medlemmer og overnattingsgjester ved hotellet. Vi har over 400 kvadratmeter med toppmoderne treningsutstyr og velutstyrte garderober, som passer for alt fra de som vil spisse toppformen eller bare trenger litt påfyll av energi. Vårt team står klare til å sette sammen et treningsopplegg etter akkurat dine mål og behov. Vi anbefaler både medlemmer og overnattingsgjester å ta kontakt for treningstips og tilpassing av et program og oppfølging.

Takterrasse med basseng og badstu

Skjermet, men likevel sentralt plassert på taket av Frogner, ligger vår lille velværeoase. Et oppvarmet basseng, romslige solsenger og en sauna med stort vindu ut mot terrassen gir deg den ekstra luksuriøse hotellopplevelsen. Og ikke minst; utsikt over hele Oslo by.

Vestkantbadet strekker seg fra underetasjen på Sommerro og helt opp til takterassen. Her har vi plass til 30 personer om gangen, med liggeplass for 12 stk på solsengene og 8 stk i saunaen. Takterrassen er tilgjengelig for både hotellgjester og konferansegjester, gjennom booking.

Et komplett velværeparadis

For informasjon, tilbud, åpningstider og bookinge av behandliger se her.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.