Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

ps:hotel by Nordic Choice Oslo ,  Norge

ps:hotel by Nordic Choice

Oslo,  Norge

Et lite og nært hotell i hjertet av Grünerløkka, på Vulkan. Mer enn et hjem hjemmefra. Ved å bo hos oss tar du samfunnsvar. Vi gir mennesker som har falt utenfor arbeidslivet en sjanse til å komme tilbake til ordinært arbeid igjen gjennom arbeidstrening.

Konseptet ps:hotel flytter fra Vulkan, det vil ikke lengre være mulig å booke rom på hotellet på våre nettsider. Hotellet ser frem til å dele sine fremtidsplaner, men inntil de er klare er de midlertidig stengt.

Velkommen til ps:hotel by Strawberry! - Oslos minste hotell, med det største hjertet. Du finner oss midt i smørøyet på Grünerløkka, blant yrende kulturliv og grøntområder. Booker du et rom hos oss, støtter du også vårt arbeidsprogram for samfunnsansvar. Vårt hovedfokus er å gi folk som har falt utenfor arbeidslivet en sjanse til å kunne komme tilbake i jobbmarkedet.

Koselig hotell med perfekt beliggenhet

Med våre 31 hotellrom, er ps:hotel by Strawberry et av Oslos minste hotell i hovedstadens mest livlige nabolag – hovedsakelig på grunn av menneskene som bor og jobber her. Hotellet ligger ved Akerselva, der alt av restauranter til shoppingmuligheter er rett rundt hjørnet. I tillegg er Mathallen, turstier og parker våre nærmeste naboer.

Bekvemt hotell som tilbyr alt det nødvendige

Rommene våre er enkle, moderne og fleksible, men har alt det du trenger. Wifi er gratis, og kommer du med bil, finner du betalt parkering i Vulkan parkeringshus, bare 50 meter unna hotellet. Og du, hos oss er det alltid en variert og god frokostbuffé inkludert i romprisen.

Hotell formet av menneskene som jobber her

Akkurat som Grünerløkka er formet av menneskene som bor der, har vi et hotell som også er formet og farget av oss som jobber her. Til enhver tid har vi 45 talenter på hotellet, som sammen hjelper hverandre med å ta et steg nærmere en ordinær jobb. Vi gir dem en sjanse til å få arbeidserfaring i resepsjon, restaurant, renhold og på kjøkken.

Kontakt

  • Vulkan 22 0175 Oslo , Norge

Om ps:hotel by Strawberry

Antall hotellrom

31 rom

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn, Gardermoen: 52 km, ca 45 min

Avstand kollektivtrafikk

3 minutters gange

Finn frem til hotellet

T-bane, buss og trikk

Buss 54 eller 34 fra Oslo S til Møllerveien
Trikk 11, 12 eller 13 fra Oslo S til Schous Plass
20 minutters gange fra Oslo S

Fra Oslo Lufthavn

Flytog til Oslo S

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi, telefon +47 023 23.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.