Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Youngstorget! Vi er hotellet for deg som ønsker et billig, men bra hotell midt i Oslos beste nabolag ved Youngstorget. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,5
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
2335 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Alltid fornøyd!

16. desember 2023, Verdal, Norge, Susannboee

Som alltid svært fornøyd med oppholdet på comfort xpress youngs, mitt 3.opphold i år. Perfekt plassering ettersom jeg ofte er på konserter på sentrum scene og john dee! Fine, enkle og rene rom, trivel…

Som alltid svært fornøyd med oppholdet på comfort xpress youngs, mitt 3.opphold i år. Perfekt plassering ettersom jeg ofte er på konserter på sentrum scene og john dee! Fine, enkle og rene rom, trivelig personale.

Svar fra eier

18. desember 2023

Så hyggelig! Tusen takk for flott tilbakemelding! Det setter vi stor pris på, velkommen tilbake!

Les mere
2

Finn et annet sted dersom du skal overnatte i Oslo.

11. desember 2023, , Fearless05404310460

Rent og greit rom med dobbeltseng. Veldig gode madrasser, men trangt! Akseptabel plass på ene sida av senga: Plass nok til en slags lenestol i skai, men intet nattbord. På den andre sida av senga: 15…

Rent og greit rom med dobbeltseng. Veldig gode madrasser, men trangt! Akseptabel plass på ene sida av senga: Plass nok til en slags lenestol i skai, men intet nattbord. På den andre sida av senga: 15 cm avstand til veggen, og selvfølgelig intet nattbord. TV med særdeles magert kanaltilbud; stort sett norske og svenske gratiskanaler. Helt håpløs temperaturregulering! Uten mulighet for å åpne vinduet på vidt gap, ville vi ha blitt langkokt på 24-25 grader natta igjennom. Rett og slett snodig og helt uakseptabelt. Noe mat og drikke var å få kjøpt, men til fantasipriser .. Summa summarum: Slett ikke verdt pengene

Svar fra eier

15. desember 2023

Hei, Tusen takk for tilbakemeldig. Det er viktig for oss! Det var jo trist å lese at dere ikke hadde et hyggelig opphold hos oss. Vi har noen rom som er compact som tilsier at de er noe små, men vi har flere rom som er standard og familierom som er noe større og disse har også da plass til nattbord. Vi har sammenlignet oss med mat og drikke priser på cafe og bakeri i nærheten og har lagt oss på priser rett under disse. Temperaturreguleringen skal selvsagt fungere, så dette skal vi få sett på snarest! Vi setter stor pris på tilbakemeding så vi takker for det, dette for at vi skal kunne bli bedre :)

Les mere
5

Sentral og komfort.

4. desember 2023, Oslo, Norge, Kaveh993

Veldig kort vei fra sentral stasjon og selv hotel er veldig central for nesten alle fasilitett og public transport. Anbefaler alle som vil ha ikke stor room men veldig central i byen.Du kan godt også…

Veldig kort vei fra sentral stasjon og selv hotel er veldig central for nesten alle fasilitett og public transport. Anbefaler alle som vil ha ikke stor room men veldig central i byen.Du kan godt også spise mat veldig nær til det hotelet.

Svar fra eier

11. desember 2023

Hei, Tusen takk for topp score! Det setter vi så stor pris på :) Håper du kommer tilbake til oss ved en senere anledning.

Les mere
1

Skuffende

17. november 2023, Oslo, Norge, Curious16915279981

Skuffende! Fikk utdelt 2 rom, som bestilt der airconditionen/temperaturen ikke funket på BEGGE rommene. På det ene rommet var det i tillegg ikke strøm på badet og ytterdørene vil ikke låse seg. Vi fik…

Skuffende! Fikk utdelt 2 rom, som bestilt der airconditionen/temperaturen ikke funket på BEGGE rommene. På det ene rommet var det i tillegg ikke strøm på badet og ytterdørene vil ikke låse seg. Vi fikk byttet et av rommene, men samme problem gjaldt det andre også.
Les mere
2

Standard trippelrom

13. oktober 2023, Askøy, Norge, 831anjas

Det forventes at et standard trippelrom har 3 ordentlige senger og ikke 2 senger og en ekstraseng, det burde det vært opplyst om. Ekstrasengen var mildt sagt hard/ubehagelig, rommet var bestilt til 3…

Det forventes at et standard trippelrom har 3 ordentlige senger og ikke 2 senger og en ekstraseng, det burde det vært opplyst om. Ekstrasengen var mildt sagt hard/ubehagelig, rommet var bestilt til 3 voksne. Ellers var det ikke varmt vann og vasken var tett. Absolutt ikke verdt pengene.

Svar fra eier

16. oktober 2023

Hei, Tusen takk for tilbakemelding. Det er viktig for oss! Noen av rommene våre har ekstrasenger og noen har faste 3 senger. De skal uansett være behagelig å sove på, så det skal vi ta til oss å få sett på snarest slik at vi får byttet ut ekstrasengen! Håper dere ønsker å besøke oss igjen ved en senere anledning. Ta kontakt med oss direkte så skal vi sørge for at dere får et flott rom og opphold hos oss :)

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.