Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Youngstorget! Vi er hotellet for deg som ønsker et billig, men bra hotell midt i Oslos beste nabolag ved Youngstorget. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,9
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
2343 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Insekter i sengen

4. juni 2024, , Jeanette R

Første inntrykket var veldig bra! Stilig rom og tilsynelatende rent. Men dessverre ikke særlig kjekt da jeg fant en bille i sokken som jeg hadde lagt fra meg på gulvet. Enda mindre hyggelig å våkne op…

Første inntrykket var veldig bra! Stilig rom og tilsynelatende rent. Men dessverre ikke særlig kjekt da jeg fant en bille i sokken som jeg hadde lagt fra meg på gulvet. Enda mindre hyggelig å våkne opp med over 40! Insektsbitt over hele kroppen.

Svar fra eier

10. juni 2024

Hei, Tusen takk for tilbakemelding, det er viktig for oss! Så kjekt å høre du var fornøyd med beliggenhet og rom. Deretter er det svært beklagelig og trist å høre at du våkent med insektsbitt, dette følger vi opp tett sammen med anticimex skadedyrkontroll. Jeg håper du gidde beskjed direkte til resepsjonen ved hendelsen slik at vi fikk følgt våres rutiner ved slikte tilfeller, om dette ikke ble gjort ber jeg deg vennlig om å sende en mail direkte til hotellets resepsjon så vi kan få sjekket hvilket rom du bodde på og utføre våre rutiner! Ønsker deg en fin dag videre.

Les mere
1

IKKE VARMT VANN I DUSJEN

10. mai 2024, Oslo, Norge, sleepyhead81

Ble en skikkelig kalddusj på morgenen. Ventet først fem minutter. Fortsatt kaldt vann. Så ti minutter under dyna. Fortsatt kaldt vann. Resepsjonen virket overrasket med både på Tripadvisor og Google e…

Ble en skikkelig kalddusj på morgenen. Ventet først fem minutter. Fortsatt kaldt vann. Så ti minutter under dyna. Fortsatt kaldt vann. Resepsjonen virket overrasket med både på Tripadvisor og Google er det flere som klager over det samme. Kommer ikke tilbake.

Svar fra eier

29. mai 2024

Hei, Tusen takk for tilbakemelding. Det er viktig for oss! Trist å lese at dere ikke hadde et hyggelig opphold hos oss mtp. kald vann i dusjen. Jeg vet dette har vært et problem for oss tidligere om det har vært lite gjester på huset, da vannet skal gå opp i de ulike etasjene og tar noe tid for vannet i rørene, da hotellet har 10 etasjer. Dette skal vi få sett på og sørget for at dette ikke vil være et problem for gjestene våre i fremtiden! Håper du ønsker å gi oss en ny sjanse ved neste opphold i Oslo, ellers kan jeg også anbefale flere av våre søsterhoteller i Strawberry :) Ha en fin dag videre!

Les mere
2

Helt ok om du bare trenger en plass og sove

15. mars 2024, Bergen, Norge, marteutengluten

Du får ikke mye for pengene her. Rommet er lite, det er ikke reint. Dusj forhengene i dusjen burde byttes ut da desse har mugg på seg. Personene i i resepsjonen var VELDIG lite hjelpsomme og ikke hyg…

Du får ikke mye for pengene her. Rommet er lite, det er ikke reint. Dusj forhengene i dusjen burde byttes ut da desse har mugg på seg. Personene i i resepsjonen var VELDIG lite hjelpsomme og ikke hyggelige. Men det positive er at hotellet ligger veldig sentralt. Og det er helt ok hotell dersom en ikke har planer om og være så mye på rommet/hotellet annet enn å sove.
Les mere
5

Alltid fornøyd!

16. desember 2023, Verdal, Norge, Susannboee

Som alltid svært fornøyd med oppholdet på comfort xpress youngs, mitt 3.opphold i år. Perfekt plassering ettersom jeg ofte er på konserter på sentrum scene og john dee! Fine, enkle og rene rom, trivel…

Som alltid svært fornøyd med oppholdet på comfort xpress youngs, mitt 3.opphold i år. Perfekt plassering ettersom jeg ofte er på konserter på sentrum scene og john dee! Fine, enkle og rene rom, trivelig personale.

Svar fra eier

18. desember 2023

Så hyggelig! Tusen takk for flott tilbakemelding! Det setter vi stor pris på, velkommen tilbake!

Les mere
2

Finn et annet sted dersom du skal overnatte i Oslo.

11. desember 2023, , Fearless05404310460

Rent og greit rom med dobbeltseng. Veldig gode madrasser, men trangt! Akseptabel plass på ene sida av senga: Plass nok til en slags lenestol i skai, men intet nattbord. På den andre sida av senga: 15…

Rent og greit rom med dobbeltseng. Veldig gode madrasser, men trangt! Akseptabel plass på ene sida av senga: Plass nok til en slags lenestol i skai, men intet nattbord. På den andre sida av senga: 15 cm avstand til veggen, og selvfølgelig intet nattbord. TV med særdeles magert kanaltilbud; stort sett norske og svenske gratiskanaler. Helt håpløs temperaturregulering! Uten mulighet for å åpne vinduet på vidt gap, ville vi ha blitt langkokt på 24-25 grader natta igjennom. Rett og slett snodig og helt uakseptabelt. Noe mat og drikke var å få kjøpt, men til fantasipriser .. Summa summarum: Slett ikke verdt pengene

Svar fra eier

15. desember 2023

Hei, Tusen takk for tilbakemeldig. Det er viktig for oss! Det var jo trist å lese at dere ikke hadde et hyggelig opphold hos oss. Vi har noen rom som er compact som tilsier at de er noe små, men vi har flere rom som er standard og familierom som er noe større og disse har også da plass til nattbord. Vi har sammenlignet oss med mat og drikke priser på cafe og bakeri i nærheten og har lagt oss på priser rett under disse. Temperaturreguleringen skal selvsagt fungere, så dette skal vi få sett på snarest! Vi setter stor pris på tilbakemeding så vi takker for det, dette for at vi skal kunne bli bedre :)

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.