Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Youngstorget! Vi er hotellet for deg som ønsker et billig, men bra hotell midt i Oslos beste nabolag ved Youngstorget. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,9
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Xpress-frokost

Folk er forskjellige. Noen liker egg, bacon, pannekaker og wienerbrød servert på sølvfat mens andre nøyer seg med en coffee-to-go. Hos Xpress har vi derfor valgt å skippe frokostbuffeten. I delien vår har vi funnet frem et utvalg panini, yoghurt, smoothies, nydelig ekte espresso eller nykvernet fairtrade kaffe og annet digg som passer perfekt til frokosten. Kjøp det du er mest sugen på, og ta den med deg ut i Oslos gater om du vil, eller sett deg ned i vår lobbylounge for å spise, henge og surfe. Velkommen til Xpress-frokost!

Lobbyshop & Barception

I lobbyen finner du vår Lobbyshop og Barception. Her selger vi alt fra toast og nøtter til cocktails og øl. Sent ute til første morgenmøte? Få med deg en nykvernet kaffe og croissant to-go. Vi har også frokostposer og diverse snacks og annen mat som passer perfekt til frokosten.

Åpningstider

Alle dager: 24/7

Laundromat

Det kan du! Men for å være tydelig: Vi kommer ikke til å vaske klærne dine for deg, du kan vaske de selv på vaskerommet i underetasjen, mot en ekstra kostnad.

I Barception kan du kjøpe poletter til å bruke i laundromaten.

Åpningstider

Alle dager: 24/7

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til kl. 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Husk å gi beskjed til resepsjonen at du ønsker å sjekke ut sent! Ved forbehold på romkapasitet og ved spesielle events i Oslo.

Treningsrom

Er du keen på å gjøre bot for gårsdagens synder? Vårt treningsrom er åpent for alle. Ta deg en tur på tredemøllen eller bruk våre frivekter.

Åpningstider

Alle dager: 24/7

Rooftop

Byens beste utsikt? Det synes ihvertfall vi. Utekontor får plutselig en helt ny betydning!

Åpent hver dag

06:00 - 23:00

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Self service station

Alle hater kø. Sjekker du inn selv slipper du å vente. Du kan sjekke inn via SMS eller på nett før du ankommer hotellet, på iPad i lobbyen eller i Barception hvor det er folk på jobb 24/7. The future is here to stay!

WiFi

WiFi to the people! Gratis trådløst internett finner du over hele hotellet. Velg nettverk «ComfortHotel», du trenger ikke noe passord. Enkelt og greit. The way we like it.

Parkering

Nærmeste parkeringshus er Sentrum P-hus. Dette er åpent mens Ring 1 er stengt. Innkjøring er fra pilestredet, inn i Nordahl Bruns gate, deretter inn i Langes gate, over St.olavs plass, og deretter kjøre inn til Sentrum P-hus fra Munchs gate. Se mer på nettsidene til One park - https://onepark.no/parkering/oslo/sentrum-p-hus/

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Grab-N-Go
 • Joggerute
 • Heis
 • Gjestevaskeri
 • Utendørs parkering
 • Flatskjerm
 • Kopimaskin
 • Kjæledyr tillatt
 • Solterrasse
 • Treningsrom
 • Handikap-rom
 • Ismaskin
 • Strykejern og strykebrett
 • 100 % røykfritt hotell
 • Bar
 • Kafé

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.