Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Xpress Central Station Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Xpress Central Station

Oslo,  Norge

Med beliggenhet midt i pulserende Oslo og rett utenfor døra på Oslo S, inviterer Comfort Hotel Xpress Central Station inn til et nytenkende og effektivt konsept som dekker alle dine grunleggende behov. Resten får du ute i byen, gjerne på våre tips.

Comfort Hotel® Xpress Central Station 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

6,8
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Xpress Central Station

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

4
925 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Xpress hotellopplevelse som treffer hjem

15. august 2023, Oslo, Norge, Frederick Andrè B

Jeg sjekket inn på Comfort Xpress Central Station ved Jernbanetorget i Oslo og ble umiddelbart trollbundet. Dette xpresshotellet overrasket meg positivt, og selv om de ikke serverer frokost eller gir…

Jeg sjekket inn på Comfort Xpress Central Station ved Jernbanetorget i Oslo og ble umiddelbart trollbundet. Dette xpresshotellet overrasket meg positivt, og selv om de ikke serverer frokost eller gir daglig renhold, er det absolutt ingenting å savne. En velfylt Barception tok seg av morgenbehovet mitt, og det var lett å nyte en deilig frokost der. Jeg var heldig nok til å få rom i 7. etasje, og wow, det var som å finne en skatt med ekstra plass og en koselig balkong. De Luxe rommene her er virkelig en "skjult" perle som gir deg følelsen av å ha funnet hotellets beste hemmelighet. Å oppdage et strykerom i samme etasje var også en hyggelig overraskelse. Hotellet har nylig lagt til to nye fløyer med mer moderate rom som vender mot den rolige bakgården. Tro det eller ei, til tross for at du er midt på Jernbanetorget, er disse rommene overraskende støyfrie og skaper en behagelig atmosfære for en god natts søvn. Renholdet på hotellet er imponerende, og det er tydelig at de setter pris på detaljene. Men det som virkelig skiller seg ut, er de fantastiske ansatte i resepsjonen. Med en iver og profesjonalitet som stråler ut til fingerspissene, gjorde de mitt opphold ekstraordinært. Det er tydelig at de trives i sitt arbeid, og den positive energien smitter over på gjestene. For de som ønsker en sentral beliggenhet og en opplevelse utenom det vanlige, er Comfort Xpress Central Station et svært godt valg. De har til og med tenkt på moderne behov med store tv-skjermer som lar deg koble til dine egne enheter for en avslappende kveld på rommet. Jeg ønsker deg en fantastisk tur til Comfort Xpress Central Station, og jeg håper at du vil bli like imponert som jeg ble!
Les mere
5

Perfekt alternativ uten frokost

20. april 2023, Trondheim, Norge, StianTRD

Beliggende kjempesentralt ved Oslo S. Dette er ett perfekt alternativ hvis du ikke har kjempestore krav til høy standard og ikke trenger frokostbuffé. Fin og stille. Anbefales, også sammenlignet med…

Beliggende kjempesentralt ved Oslo S. Dette er ett perfekt alternativ hvis du ikke har kjempestore krav til høy standard og ikke trenger frokostbuffé. Fin og stille. Anbefales, også sammenlignet med det andre Comfort Xpress-hotelllet i Oslo.
Les mere
3

Bra hotell, støy pga ombygging.

7. august 2022, Larvik, Norge, Jørn A

Vanligvis et hotell med top score. Moderne hotell som dekker alle behov. Denne gangen var det renovering av hotellet. Hadde man visst det, hadde man ikke bodd der. Dette må det informeres tydelig om.…

Vanligvis et hotell med top score. Moderne hotell som dekker alle behov. Denne gangen var det renovering av hotellet. Hadde man visst det, hadde man ikke bodd der. Dette må det informeres tydelig om. Når den skaden allerede hadde skjedd, var det ok å se info på hotellet at arbeidet startet opp kl 0800. Det er akseptabelt. Arbeidet startet 0700. Det trekker ytterligere ned. Utover det et utmerket hotel for folk som klarer seg uten frokostbuffet. Ekstremt dyrt, men det var alle hoteller på det tidspunktet.
Les mere
3

Ok rom og serviceinnstilt betjening, men:

31. juli 2022, Scandinavia, bylineh

Kom til et skittent rom med matrester under senga. Var ved ankomst heller ikke klar over at det, uten at en betaler et pristillegg, kun blir gjort rent på rommene/byttet håndklær hver 4. dag (det at d…

Kom til et skittent rom med matrester under senga. Var ved ankomst heller ikke klar over at det, uten at en betaler et pristillegg, kun blir gjort rent på rommene/byttet håndklær hver 4. dag (det at det ikke tilbys frokost, men at man kan kjøpe frokostpakker i resepsjonen visste vi). Det med rengjøring trekker veldig ned og gjør at vi ikke mener hotellet forsvarer den topp 30-plasseringa det hadde da vi var der.
Les mere
3

Heilt greit

24. juli 2022, Fitjar, Norge, Engesund

Heilt greit hotell med sentral beliggenhet. Litt små rom, men til den prisen var ikkje forventningane så høge. Det selges enkel frukost i respsjon. Alt i alt ein heilt grei plass å overnatte sentralt…

Heilt greit hotell med sentral beliggenhet. Litt små rom, men til den prisen var ikkje forventningane så høge. Det selges enkel frukost i respsjon. Alt i alt ein heilt grei plass å overnatte sentralt i hovedstaden. Kort veg til mange sentrale serverdighetar og restaurantar.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.