Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Karl Johan åpnet i mars 2016 på hovedgaten i Oslo. Her finner du ny restaurant, bar og selvsagt en lobby hvor du kan jobbe, treffe kjentfolk eller nye folk, nyte en kaffe eller prøve en ny drink.

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Karl Johan

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Comfort Hotel Karl Johan tar tronen som vårt flaggskip på Karl Johans Gate. Det handler om god pris, trendy interiør, bar og restaurant i verdensklasse for helgereisende, forretningsreisende, venninnegjenger, shoppere, konsertgjengere og eventyrlystne mennesker fra hele verden.

Midt i Oslo

«Lett tilgjengelig» blir gjerne brukt for å si at det er lett å ta seg til hotellet, men vi redefinerer begrepet til å bety at Oslo er lett tilgjengelig for våre gjester. Dette er ikke bare nok et rimelig hotell. Vi legger vår stolthet i å gjøre ting litt anderledes. Ta en tur innom og opplev hva vi mener med «Urban, Easy, Living»!

Unike hotellrom

Hotellet består av fire ulike bygninger som er bygd sammen, og ingen av våre 260 rom er like. Med andre ord kan du bo her i 260 dager uten å se samme type rom to ganger.

Restaurant og bar

Om du liker burgere og gode drinker bør du absolutt teste ut vår nye bistro! Rodins Bar & Bistro er dessuten tilknyttet uteserveringene våre. Perfekt for hang outs, after work, vennelunsjer og lange middager. 

Hele Oslo - fortsatt stille på rommet

Comfort Hotel handler om å gjøre byen tilgjengelig for våre gjester, snarere enn å være noenlunde tilgjengelig for byen. Du får bylivet rett på dørstokken og alt det andre Oslo har å by på innen rekkevidde. Uansett hvor du befinner deg etter en innholdsrik dag er du nær nok hotellet til å få deg en god natts søvn før morgenmøtet. Er det noe du har lyst til å vite om Oslo? Vi lover at vi kan Oslo bedre enn alle håndbøker du kan finne. Bare spør oss! Du kan også lese mer om Oslo her.

Karl Johan

Karl Johans gate er hovedgaten i Oslo, oppkalt etter Kong Karl III Johan i tiden før Norge var uavhengig fra Sverige. Sjansen er stor for at du ankommer Oslo der Karl Johan starter, ved Østbanehallen. Slottet markerer slutten av gaten i motsatt ende. De viktigste bygningene der imellom er Stortinget og selvfølgelig Comfort Hotel Karl Johan.

Gratis trening døgnet rundt

Slå deg ned i en sofaene vi har i loungen, eller sett deg ved et av bordene med laptopen for å få gjort ferdig litt jobb. I resepsjonen står det folk som har god peiling på musikk, og om du trenger å svette ut litt er treningsrommet vårt i underetasjen døgnåpent.

Kontakt

  • Karl Johans gate 12 0152 Oslo , Norge

Finn frem til hotellet

Buss/tog

Buss/tog til Oslo S.

Fra Oslo Airport Gardemoen

Vi anbefaler Flytoget som tar deg direkte fra Gardemoen til Oslo S flere ganger i timen.

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi, telefon +47 02323.

Om Comfort Hotel Karl Johan

Antall hotellrom

260 rom

Avstand flyplass

Oslo Airport Gardermoen: 40 km,
40 min med bil.

Om Comfort Hotel©

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.