Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Karl Johan åpnet i mars 2016 på hovedgaten i Oslo. Her finner du ny restaurant, bar og selvsagt en lobby hvor du kan jobbe, treffe kjentfolk eller nye folk, nyte en kaffe eller prøve en ny drink.

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,8
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Karl Johan

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
996 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Flott opphold på Comfort Hotel Karl Johan

19. februar 2024, Alta, Norge, 461b_rdb

Ble mottatt på en svært hyggelig måte når jeg ankom hotellet. Innsjekkingen gikk som smurt, og hotellrommet var over min forventning. Frokosten var helt grei, og burgeren jeg kjøpte i baren var utmerk…

Ble mottatt på en svært hyggelig måte når jeg ankom hotellet. Innsjekkingen gikk som smurt, og hotellrommet var over min forventning. Frokosten var helt grei, og burgeren jeg kjøpte i baren var utmerket. Anbefales.
Les mere
4

Upgrade ble godt mottatt på et hotell med perfekt beliggenhet

21. januar 2024, Rhodos, Hellas, 586rikker

Vi har bodd flere ganger på Comfort hotell Karl Johan. Beliggenheten er strålende når man kommer med flytoget og vil ha kort vei til det meste en dag eller to. Denne gangen fikk vi også et flott rom m…

Vi har bodd flere ganger på Comfort hotell Karl Johan. Beliggenheten er strålende når man kommer med flytoget og vil ha kort vei til det meste en dag eller to. Denne gangen fikk vi også et flott rom med skikkelig upgrade. Vi er platinummedlemmer, men tidligere har det vært litt stusslig med upgradinger. Vi sender derfor en hilsen til Halima som fikset flott rom og utsjekk til kl 15 dagen vi skulle dra. Det hjalp masse. Tusen takk! Frokosten er kanskje litt enkel og derfor blir det bare 4 av 5 stjerner. Men for all del- Vi kommer igjen!
Les mere
3

Greit for soving, og bare det.

19. desember 2023, Arendal, Norge, Culture41137114253

Jeg og en venninne sov her en natt på helgetur i oslo. Når vi ankom rommet merket vi fort at det luktet veldig røyk der inne. Vet ikke om det var noe som hadde satt seg fra tidligere gjester eller hvo…

Jeg og en venninne sov her en natt på helgetur i oslo. Når vi ankom rommet merket vi fort at det luktet veldig røyk der inne. Vet ikke om det var noe som hadde satt seg fra tidligere gjester eller hvor lukten kom fra. Utenfor rommet ble det spilt veldig høy musikk som ikke tok slutt. Oppdaget også at det var mugg på vinduskarmen. Vi bestemte oss for å si ifra, og fikk nytt rom med det samme. Fikk god forståelse for dette. Det nye rommet var ganske lite, slik at det ikke var plass til å åpne kofferten på gulvet. Ellers var det god frokost og gode senger. Bra beliggenhet.
Les mere
5

10/10

25. november 2023, , Stian F

Fine og rene rom! Trivelig betjening og fantastisk god frokost! Dette er et hotel vi absolutt kommer tilbake til. Perfekt beliggenhet midt i Karl Johans gate med kort gåavstand til alt du trenger. 10…

Fine og rene rom! Trivelig betjening og fantastisk god frokost! Dette er et hotel vi absolutt kommer tilbake til. Perfekt beliggenhet midt i Karl Johans gate med kort gåavstand til alt du trenger. 10 av 10 poeng!
Les mere
4

Bra hotell til en pris sjefen ikke steiler av

24. september 2023, Østlandet, Norge, Hal508

Mitt fortrukne hotell på jobbreise i Oslo. Sentral plassering nær Oslo S, bra standard på rom og frokost ift pris, trivelig bakgård, treningsrom og hyggelige ansatte. Det eneste jeg savner er mulighet…

Mitt fortrukne hotell på jobbreise i Oslo. Sentral plassering nær Oslo S, bra standard på rom og frokost ift pris, trivelig bakgård, treningsrom og hyggelige ansatte. Det eneste jeg savner er muligheten til å streame til TV etter en lang arbeidsdag.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.