Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unike Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, nær Bjørvika og Operaen. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan. Velkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Grand Central

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Start dagen med en god og sunn frokost hos oss. Frokosten vår er enkel, men har alt du trenger for en god start på dagen. Vi byr på masse godt og en mengde av økologiske produkter. Her finner du også nykokte egg, eggerøre med bacon, ferskt pålegg samt oppskåret frukt.

Frokost serveres:

Mandag - fredag:  06.00 - 09.30 
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 11.00

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Co-working lobby

Vårt hotell er ikke bare en møteplass for hotellgjester, men også tilreisende og Oslo-beboere. Bruk gjerne vår lobby for co-working. Her kan du ta et møte med kollegaer, ta et telefonmøte i farta eller ta en kaffe og få unna litt jobb før du tar turen videre til Flytoget. Gratis WIFI og byens billigeste kaffe finner du hos oss.

Kaffe og te

Hos oss får du alltid rykende varm kaffe og te når du vil - og så ofte du vil. Kaffe og te står fremme i lobbyen og koster 30kr. Har du Strawberry medlemskap? Da er kaffe og te helt gratis!

Lobbyshop

Du skal slippe å betale for ting du ikke bruker. Derfor har vi droppa de tradisjonelle minibarene med overprisede varer, og satser på en smart barception isteden. Du finner denne i vår lobby.

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerperioden og langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til kl. 18.00 alle søndager uten ekstra kostnader. Husk å gi beskjed til resepsjonen at du ønsker å sjekke ut sent! Ved forbehold på romkapasitet og ved spesielle events i Oslo.

Det går også ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet, mot avgift. Kontakt oss for mer info.

Self service station

Om du foretrekker maskiner fremfor mennesker, eller bare ikke har tid til å stå i kø, kan du sjekke inn selv på våre smarte self-service check-ins, eller sjekke inn via telefonen din.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Wi-fi

Hele hotellet har selvsagt gratis wifi. Bare velg nettverket "Comfort Hotel" så er du inne! Enkelt og greit.

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Heis
 • TV
 • Kopimaskin
 • Kjæledyr tillatt
 • Treningsrom
 • Handikap-rom
 • Ismaskin
 • Strykejern og strykebrett
 • Helspeil
 • 100 % røykfritt hotell

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.