Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unike Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, nær Bjørvika og Operaen. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan. Velkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,5
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Grand Central

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Om du har sansen for et moderne designhotell med historie, har du kommet til rett sted. Comfort Hotel Grand Central ligger i den eldste delen av Oslo Sentralstasjon, Østbanehallen.

Unik miks av fortid og nåtid

Våre fine hotellrom og lounge er en historie for seg selv. Comfort Hotel Grand Centrals moderne og røffe innredning av arkitektene Lars Helling og Ajas Mellby i kombinasjon med Ariel McMillons kunstinstallasjoner skaper en heftig kontrakst til stasjonshuset fra 1854. Enkelte av våre hotellrom er inspirert av kompakte loftsleiligheter i Williamsburg i NY, mens andre har helt egne historier å fortelle. Industriell shabby-chic kaller Lars Helling stilen. Vi synes den rocker.

1854

Men, tilbake til 1854. Lukk øynene og forestill deg det yrende folkelivet på togstasjonen på midten av 1800-tallet: Tog som tøffer ut fra stasjonen, mennesker som tar farvel med sine nære og kjære, barn som leende henger ut av togvinduene med spente forventninger, og ekkoet av høyttalerstemmen som roper opp neste avgang. Åpne øynene og voila - velkommen til nåtiden.

2012

Til tross for at hotellet er bygget i 2012, er det lett å kjenne det historiske suset i bygget. Norges første jernbanespor gikk fra Østbanehallen til Eidsvoll, og på samme sted finner du restaurant Bella Bambina, hvor kjøkkensjef Ole Jonny Eikfjord styrer og ordner. Ikke gå glipp av et besøk på restauranten når du bor hos oss på Comfort Hotel Grand Central.

Bo i kongens egen suite

Visste du at du kan sjekke inn i det som en gang var kongens eget venterom på sentralstasjonen? Denne suiten har vi skapt i samarbeid med riksantikvaren. Kongerommet var også location når Alexandra Joner spilte inn en av sine musikkvidoer. Dette er et av våre mest populære rom, men vi har også andre spesielle suiter. Vi kan garantere at du finner et favorittrom.

Hjernene bak innredningen

Arkitekter - Lars Helling og Ajas Mellby 
Kunst - Ariel McMillion / Cecilie & Giles 

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.